Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyLublinská, Praha - Troja

Rezervováno
Lublinská, Praha - TrojaMHD 3 minuty pěšky • Výtah
Cena4 530 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 212 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji hezký, světlý, bezbariérový, družstevní byt v 7. patře o velikosti 3+kk, 68 m2 + sklepní kóje. Dům je po rekonstrukci (nové vchody, poštovní schránky, plastová okna, zateplení a fasáda domu, střecha, výtahy), proto je energetický štítek budovy označen „B“ = velmi úsporný. Velkou výhodou domu také je, že družstvo pronajímá dva nebytové prostory, z kterých jdou peníze do fondu oprav.

Na každém patře je pod samostatným uzavřením pouze 5 bytů. Před vstupem do bytu je velký prostor (skoro jako samostatná místnost), kde můžete mít botník, kočárek či kola. Vstup ke sklepním kójím je navíc pod samostatným uzamčením a dalšími dveřmi. V tuto chvíli je sklepní kóje využívaná na uskladnění krabic, kufrů a zavařenin.

Byt je udržovaný, obyvatelný, přesto vzhledem k umakartovému jádru vhodný spíše k rekonstrukci. Dispozici koupelny a wc si při vyzdění jádra v rámci rekonstrukce můžete změnit. V koupelně je nyní vana, umyvadlo a místem na pračku. Koupelna a wc samostatně.

Kuchyň je prostorná s místem pro jídelní kout, spíž a má starší kuchyňskou linku kupovanou před 7 lety, včetně spotřebičů (sporák s troubou, digestoř, mikrovlnná trouba). Na podlaze je v kuchyni dlažba, v ostatních místnostech je lino a v pokojích navíc je na linu položený koberec.

Dispozičně je největší obývací pokoj, který je spojený s kuchyní, hala s předsíní s velkou rohovou skříní, ložnice je středně velká světlá místnost a nejmenší pokoj je pracovna/dětský pokoj. Všechny tři místnosti jsou samostatné a neprůchozí. Velmi hezká dispozice bytu.

Anuita je plně splacena, přesto není v tuto chvíli možné byt převést do osobního vlastnictví. Zástava nemovitosti pouze se zástavou jiné nemovitosti (ručení touto nemovitostí pro případnou hypotékou není možné). Nízké měsíční náklady 2.720 Kč/měsíčně.

Byt je v překrásné lokalitě, prakticky naproti vchodu do botanické zahrady, cca 1 km do zoo i bazénu Šutka a 2 km od čimického háje. Skvělá dostupnost od metra C – Kobylisy, 4 zastávky autobusem. Nákupní možnosti: Penny (před domem), obchodní centrum Krakov 300 metrů (lékárna, Billa, obchody, restaurace, fitcentrum).

Realitní kanceláře prosím nevolat, děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640368
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží7
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha68
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 303 m (4 min)
PoštaPraha 81
🚶 372 m (4 min)
ObchodPenny
🚶 134 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 442 m (5 min)
RestauraceRestaurant Trojský vrch
🚶 236 m (3 min)
LékárnaEkolékárna Krakov
🚶 386 m (5 min)
Škola
🚶 787 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 1 111 m (3 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 1 345 m (4 min)
Hřiště
🚶 418 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.