Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 270 m² bez realitkyKe Smíchovu, Praha - Slivenec

Ke Smíchovu, Praha - SlivenecMHD do minuty pěšky • Parkování • Garáž
Cena19 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 84 395 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej ½ dvojdomu energeticky nízko-nákladové novostavby na lukrativním místě v Praze 5 – Slivenci. Dům o dispozici 5+kk + dvou garáž, obytná plocha 230,50m2 + 39,57m2 terasa a balkon.

Dům je postaven s důrazem na funkčnost obytného prostoru a s důmyslným řešením dispozic splňuje nejvyšší nároky komfortního bydlení podle aktuálních trendů. Dům je koncipován jako nízkoenergetický třídy B – velmi úsporná budova.

Přízemí domu disponuje vstupní chodbou se samostatnou šatnou a velkorysým prostorem pro botník a šatní skříň. Ze vstupní chodby je vstup přímo do haly, ve které je schodiště, dále je zde vstup do garáže pro dva vozy, na toaletu, vstup do pracovny (hostinského pokoje) a do prostorného obývacího pokoje ve kterém je umístěný rohový krb. Z obývacího pokoje je vstup na dřevěnou venkovní terasu a chodník který vede k dřevěné pergole. Pozemek je ohraničen plotem z gabionu, zbylá část pozemku je tvořena v kombinací travních ploch a okrasných skalek. Zpevněné plochy příjezdu na pozemek jsou provedeny ze zatravňovacích dlaždic, chodník vstupu do domu je proveden z dlažby zámkové. Vjezdová brána, vstup, venkovní osvětlení, před okenní žaluzie, vytápění a zabezpečení domu jsou napojeny na inteligentní elektroinstalaci, kterou lze ovládat přes mobilní telefon nebo tablet. Vnitřní prostor domu je zhotoven z kvalitních plovoucích podlah o tl. 10mm a je osazený dveřmi zn. Sapeli o výšce 2100mm. Vybavení koupelen je provedeno dle uvedených vizualizací, zařizovací předměty jsou zn. Villeroy Boch a veškeré vodovodní baterie jsou zn. Hansgrohe. V rodinném domě je proveden rozvod centrálního vysavače. Topný systém je teplovodní vedený v podlaze, každý pokoj je vybaven svou regulační jednotkou, zdrojem tepla a teplé vody je kondenzační plynový kotel umístěný v technické místnosti. Okna domu jsou plastová tvořena profilem Trocal s třívrstvým sklem. Patro domu disponuje halou se schodištěm, z haly se vstupuje do dvou dětských pokojů, které mají společný balkon o velikosti 22,5m2. V jednom z dětských pokojů je vstup na půdu o velikosti 32m2. Naproti přes chodbu je šatna, samostatná toaleta a velkoryse řešená koupelna s (vanou, toaletou, bidetem a 2 x umyvadlem). Na konci haly je vstup do rodičovské ložnice, kde mají rodiče pro svůj komfort vlastní koupelnu s toaletou, šatnu a terasu o velikosti 17m2.

Čtvrť Prahy Slivenec má svou MŠ, ZŠ, poštu, několik obchodů a restaurací. Pro sportovní vyžití je nedaleko sportovní hala (tenis, fitness).

Dopravní spojení s centrem Prahy je výborné, Slivenec se nachází nedaleko městského okruhu. Autobusové spojení s metrem na Smíchov zajišťují tři linky. Přímo pod Slivencem se nachází přírodní rezervace Homolka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu641091
Dispozice5+kk
Dostupné od28. 11. 2020
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha270
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku451
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 0 minut pěšky
Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDK Holyni
🚶 9 m (0 min)
PoštaPraha 514
🚶 516 m (6 min)
Obchod
🚶 169 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 2 512 m (4 min)
RestauraceLa Festa
🚶 104 m (1 min)
LékárnaZAMZAM
🚘 2 511 m (5 min)
Škola
🚶 410 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 2 238 m (4 min)
Sportoviště
🚶 331 m (4 min)
Hřiště
🚘 1 068 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.