Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyNa Robinsonce, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Na Robinsonce, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 360 Kč


Moderně zrekonstruovaný byt v místě s dobrou občanskou vybaveností a dostatkem zeleně. Součástí vybavení bytu je kuchyňská linka vč. varné desky s horkovzdušnou troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí. V prostorné chodbě se nachází dostatek úložného prostoru ve vestavěných skříních. Zvětšená koupelna s vanou, WC je oddělené. Plovoucí podlahy, internet zaveden, sklep. Velkometrážní byt v 8. patře z 11. Dům po celkové revitalizaci (zateplení,plast.okna,výtah) s parkováním před domem. Služby pro 2 osoby 1.360 Kč - bez el. energie, pojištění bytu v ceně. Vratná kauce 2 nájmy. VOLNÝ IHNED.

Newly renovated apartment in a place with good amenities and plenty of greenery. new kitchen including cooker and electric oven built-in wardrobes, floating floors, bathroom and toilet, internet and cellar.Roomy apartment with a spacious hall. House of the overall revitalization (insulation,plastic windows , lift) with parking in front.Services for 2 persons 1350 Kč, flat insurance included. Apartment waiting for the second tenant - free from 1.5.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu64266
Dispozice1+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.