Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 118 m² bez realitkySemice - Semice nad Labem, Středočeský kraj

Semice - Semice nad Labem, Středočeský krajParkování • Garáž
Cena8 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 320 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící dům v obci Semice, 3 km od Lysé nad Labem. Zateplená cihlová (POROTHERM) novostavba s půdorysem ve tvaru „L“, 3+kk na pozemku 1010 m2, zastavěná plocha domu 141 m2, s užitnou plochou 118 m2, venkovní terasa 18 m2, samostatná garáž 39 m2. Výstavba domu 2015, kolaudace únor 2016.

Umístění domu je v okrajové části Semic, blízko lesa. Poblíž dálnice D11 (3 km) sjezd 18 km, pouhých 12 minut na Černý Most. Vlakové nádraží 4 km v Lysé nad Labem, ze kterého jezdí každých 30 minut vlak do Prahy, jak na hlavní nádraží, tak i na Masarykovo nádraží. Je ideální klidnou alternativou bydlení kousek od Prahy.

V domě dominuje rozlehlý obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zastřešenou terasu s výhledem na zahradu. Kuchyňská linka má kamennou pracovní desku. Obývací pokoj je orientovaný na jižní stranu do zahrady a noční část na sever. Z předsíně se vstupuje do obývacího pokoje, po levé straně je technická místnost s WC a po pravé straně je ložnice se zděnou šatnou. Ze společné chodby se vchází po pravé straně do prostorné koupelny se zděnou skříní, koupelna má vanu, sprchový kout a WC. Koupelnová deska je z bílého kamene. Prostorný dětský pokoj má velkou zděnou šatnu 2,5m x 3,3m. Podlahové topení v celém domě, je řešeno tepelným čerpadlem a je možnost instalace krbu nebo krbových kamen. Dům má kamenné okenní venkovní i vnitřní parapety.

Na chodbě, v koupelně a v technické místnosti keramická dlažba, v pokojích kvalitní 3D vinylová podlaha Premium vzhled dřeva. Obecní voda, ČOV, vrtaná studna 24 m + domácí čistička vody (dostatek vody po celý rok), el.220/380V, podomítkové rolety. Možnost půdní vestavby. Dům je situovaný J/S.

Na zahradě jsou započaté základy na letní kuchyň 6 x 4 m.

Plná občanská vybavenost (PID, škola, školka, pošta, praktický lékař, 2x obchod, fotbalové a dětské hřiště, 3x restaurace, jezdecký klub, tenisové kurty, cyklostezky) to vše v místě.

Nízké náklady na bydlení měsíčně ve výši 2 500,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu646678
Dispozice3+kk
Dostupné od16. 1. 2021
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha118
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 010
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.