Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 38 m² bez realitkynáměstí Svatého Vavřince, Horní Blatná - Horní Blatná, Karlovarský kraj

náměstí Svatého Vavřince, Horní Blatná - Horní Blatná, Karlovarský krajParkování
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Představujeme projekt novostavby bytového domu HB AMBIANCE RESIDENCE s 9 horskými apartmány k prodeji.

Projekt bude realizován v centru malebného krušnohorského města Horní Blatná v nadmořské výšce 888 m.n.m., v ulici Vančurova cca 100m od centrálního náměstí.

Nabízený byt F.2 je uspořádáním 2+kk, s velikostí podlahové plochy 38.4 m2, JZ orientací a nachází se ve 2. NP.

Kompletní nabídku všech 9 apartmánů k prodeji najdete na internetových stránkách projektu WWW.HBAMBIANCE.CZ

Projekt bude zhotoven jako novostavba, konstrukčně bude založen na prefabrikované skeletové konstrukci. Dům bude vytápěn centrální plynovou kotelnou a v každém bytě bude realizováno podlahové vytápění. Objekt bude napojen na všechny inženýrské sítě - vodovod, kanalizace, plynovod, elektro a telefon/Internet (CETIN).

Celá konstrukce domu splňuje požadavky na tepelnou ochranu dle normy ČSN 730540-2 (kontaktní zateplovací systém, dřevěná okna s trojskly atd.).

Dům bude umístěn na hranici pozemku přiléhajícího k ulici Vančurova a veškerá parkovací stání budou přístupna z této ulice. Ulice je pravidelně udržována i v zimním období a tak je zaručen bezproblémový příjezd k objektu v jakýchkoliv sněhových podmínkách.

Dům bude obsahovat 9 apartmánů k prodeji o různých velikostech od 1+kk až po mezonetový 2+kk+galerie. Vybrané apartmány budou mít k dispozici vlastní terasu, či předzahrádku. Ke každému apartmánu automaticky náleží jedno parkovací místo vybavené 400V zásuvkou jako příprava pro nabíjení elektromobilu a ski&bike depot o velikosti 1,5 x 2,25 v samostatném objektu přiléhajícímu k parkovišti.

Hned na okraji Horní Blatné se nachází nástup na Krušnohorskou magistrálu, která slouží v zimě k napojení na hustou síť upravovaných běžkařských tratí a v létě jako páteřní krušnohorská cyklostezka.

Pro milovníky sjezdového lyžování je v dosahu 9km jízdy autem nově vybudovaný sjezdový areál na Plešivci, či cca 15km do ski areálů Boží Dar / Neklid / Klínovec.

V těsném okolí Horní Blatné se nachází mnoho přírodních, sportovních, či kulturních zajímavostí: např. rozhledna na Blatenském vrchu, turistická stezka podél Blatenského příkopu, přírodní památka Vlčí jámy, upravovaná sáňkařská a bobová dráha, ikonický kostel Sv. Vavřince na náměstí přímo v Horní Blatné, muzeum těžby cínu Horní Blatná, bývalý důl Mauritius v sousedních Abertamech, atd.

Horní Blatná je součástí hornického regionu Krušnohoří (MONTANREGION KRUŠNÉ HORY) - památky světového dědictví UNESCO.

Koupě apartmánu v projektu HB AMBIANCE RESIDENCE je nejen skvělou volbou pro vlastní rekreační užití, ale i doborou investicí s pravidlenou návratností, pokud se rozhodnete svůj apartmán nabízet pro turistické ubytování v termínech, kdy jej sami nebudete využívat. Nabízíme veškerý servis spojený s pronájmy - zajištění klientů, úklid, předání klíčů a údržbu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu647343
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 6. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha38
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.