Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1061 m² bez realitkyBoudova, Praha - Lipence

Boudova, Praha - Lipence
Cena14 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 190 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pozemku „Praha Lipence“

Detail

Exkluzivní prodej pozemku určeného k výstavbě RD o celkové rozloze 1061m ve vyhledávané městské části Praha – Lipence. Pozemek je rovinatý, se vzrostlými solitérními stromy borovice, dubu, břízy a vzrostlými ovocnými stromy jabloně a švestky. Pozemek je součástí luxusní části obce v ulici Boudova s přímým vstupem na zpevněnou silnici včetně chodníku ze zámkové dlažby s dostupným připojením všech sítí. Lukrativní poloha vyvýšeného pozemku zaručuje nádherný výhled do údolí a na protější Přírodní Rezervaci Staňkovka a zároveň je dlouhodobou zárukou klidu a soukromí díky v zadní části navazujícím obecním pozemkům ochranného pásma lesa a dále na samotný les.

Městská část Lipence má plnou vybavenost pro rodiny s dětmi, je zde mateřská i základní škola. Dále autobus se spojením na Smíchovské nádraží v místě.

Detail

Exclusive sale of land intended for the construction of a house with a total area of 1061m in the sought-after urban area of Prague - Lipence. The land is flat, with mature solitary pine, oak, birch and mature apple and plum fruit trees. The land is part of a luxurious part of the village in Boudova street with direct access to a paved road including a paved pavement with available connections to all networks. The lucrative location of the elevated plot guarantees a wonderful view of the valley and the opposite Staňkovka Nature Reserve, and at the same time it is a long-term guarantee of peace and privacy thanks to the adjoining municipal lands of the forest protection zone and the forest itself.

The township of Lipence has full facilities for families with children, there is a kindergarten and a primary school. There is also a bus with a connection to the Smíchovské nádraží station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu650534
Dostupné od15. 11. 2023
Podlaží1
Plocha 1 061
Plocha pozemku1 061
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠkola Lipence
🚘 1 188 m (4 min)
PoštaPraha 511
🚘 967 m (4 min)
ObchodŽabka
🚘 1 046 m (4 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 4 159 m (10 min)
RestauraceU Rytíře
🚘 3 451 m (10 min)
LékárnaLékárna Nová poliklinika Zbraslav
🚘 3 665 m (11 min)
Škola
🚘 1 231 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 3 144 m (8 min)
SportovištěHala Věry Čáslavské
🚘 15 838 m (27 min)
Hřiště
🚶 369 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.