Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyGenerála Selnera, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Generála Selnera, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné15 800 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Skvělý pronájem bytu v Kladně - ideální domov s výhledem do přírody!

Pronajmu plně vybavený byt 2+kk v nízkoenergetické novostavbě s balkonem a sklepem v klidné části Kladna. Významnou předností bytu je jeho orientace na východ s výhledem do přírody. Tato orientace zaručuje absolutní klid, soukromí, absenci světelného smogu a v neposlední řadě se byt v létě nepřehřívá. Díky jeho umístění ve středu domu zároveň není potřeba ani v zimě topit.

Byt má nadstandardní výbavu. Samostatný kuchyňský kout má nadčasovou kuchyňskou linku s kvalitními vestavnými spotřebiči značky Whirpool - myčka, pečící trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska. Lednice Electrolux s mrazákem. Designový jídelní stůl.

V obývacím pokoji je smart LG TV, TV stolek, rozkládací sedací souprava.

V ložnici je vestavná skříň po celé stěně s integrovanou pohodlnou manželskou postelí. Spolu s dalšími dvěmi komodami a velkou šatní skříní v chodbě nabízí byt nadstandardní úložné prostory.

V koupelně je pračka, topný žebřík, vana, závěsné WC, umyvadlo.

V bytě je kombinována hezká kvalitní plovoucí podlaha s praktickou dlažbou.

K bytu náleží sklep a balkon (se sezením a závěsným stolkem) pro pozorování krásných východů slunce a zvěře. Novostavba je v sousedství lesoparku Bažantnice, kde jsou dětská hřiště, koupaliště s minigolfem, rybníky. V blízkosti jsou cyklostezky (Křivoklátské okruhy, Okoř, Karlštejn, ...).

V kombinaci s veškerou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti (OC Oáza + Lidl 100m, pošta, školy / školky, ....) a skvělou dopravní dostupností do Prahy se jedná o mimořádně dobře situovaný byt. Zastávka autobusu do Prahy je vzdálená 200m, autobusy jezdí ve všední dny cca každých 10 min a cesta trvá 22 min. Přímý autobusový spoj na letiště (200m) - 15 min. Autem napojení na dálnice D6 a D7.

Bonusem je výtah a hlavně příjemní nehluční sousedé.

V případě zájmu je možné pronajmutí parkovacího stání (600 Kč/měsíc), které Vám zajistí bezproblémové parkování.

Výhodou je také výtah a příjemní, nehluční sousedé.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby 4.800 Kč/měsíc + elektřina, která může či nemusí být převedena na nájemníka. Poplatky jsou dle nastavení SJM. Vzhledem k tomu, že není potřeba téměř vůbec topit, dochází pravidelně k přeplatkům, které budou po vyúčtování navráceny. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné a vratnou kauci.

Byt je volný k nastěhování od 1.5. (v případě potřeby teoreticky možné dříve).

Vzhledem k velkému zájmu žádám všechny vážné zájemce o prohlídku, aby nevolali, ale vyplnili výhradně formulář přímo u inzerátu. V reakci na tento inzerát prosím o sobě uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Ozvu se brzy.

Apartment for rent 2+kk 58 m²

For rent luxury fully equipped apartment 2+kk in a low-energy new building with balcony and cellar in a quiet part of Kladno. A significant advantage of the apartment is its orientation to the East with a view of the countryside. This orientation guarantees absolute peace, privacy, absence of light smog and last but not least, the apartment does not overheat in the summer. At the same time, thanks to its location, there is no need for heating in winter.

The apartment has above-standard equipment. The separate kitchenette has a timeless kitchen with quality built-in Whirlpool appliances - dishwasher, oven, microwave, induction hob. Electrolux self-defrosting fridge with freezer. Design dining table.

In the living room there is a smart LG TV, TV table with drawers, five-seater sofa bed.

The bedroom has a built-in wardrobe along the entire wall with an integrated comfortable double bed. Together with two more chests of drawers and a large wardrobe in the hallway, the apartment offers extra storage space.

In the bathroom there is a washing machine, heating ladder, bath, hanging toilet, sink.

The apartment combines a nice quality floating floor with practical tiles.

The apartment has a cellar and a balcony (with seating and hanging table) for watching beautiful sunrises and game. The new building is adjacent to the forest park Bažantnice, where there are playgrounds, swimming pool with mini golf, ponds. Nearby are cycling trails (Křivoklátské okruhy, Okoř, Karlštejn, ...).

Combined with all civic amenities in the immediate vicinity (OC Oáza + Lidl 100m, post office, schools / kindergartens, ....) and excellent transport accessibility to Prague, this is an exceptionally well located apartment. The bus stop to Prague is 200m away, buses run on weekdays about every 10min and the journey takes 22 min. Direct bus connection to the airport (200m) - 15 min. By car connection to the D6 and D7 motorways.

The bonus is the elevator and especially all the nice noiseless neighbors.

The apartment is available immediately

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu656517
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží3
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 5 minut pěšky
Balkón 2 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKladno, Meta
🚶 389 m (5 min)
PoštaKladno 8
🚶 582 m (7 min)
ObchodNC Oaza Kladno
🚶 642 m (8 min)
BankaČSOB
🚘 2 524 m (6 min)
RestauraceRestaurace na Čamrdě
🚘 3 583 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚶 633 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 654 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Píšťalka
🚶 626 m (8 min)
Sportoviště
🚘 2 010 m (5 min)
Hřiště
🚶 453 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.