Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 98 m² bez realitkyBalbínova , Praha - Vinohrady

Balbínova , Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronajmeme krásný byt o vel. 98m2, moderně zařízený. Byt se nachází v 1.patře historického domu z r.1890 po rekonstrukci. Dům je na rohu Riegrových sadů, nedaleko restaurací, obchodů a kin, pouhých 5min chůze od Václavského nám. Ulice je klidná.

V bytě jsou vysoké stropy, parkety, plyn. topení. Je kompletně vybaven včetně myčky a pračky. V bytě jsou 2 prostorné ložnice, pracovna - která momentálně slouží jako třetí ložnice. Max pro 4 osoby. Dlouhodobý pronájem min. 1 rok. Vratná kauce 1 nájem.

Nájem 20000 plus popl dle spotřeby cca 5000Kč

We have a beautiful apartment for rent, 98m2, modern, furnished. The apartment is located on the 1st floor of a historical house from 1890s, renovated. It is on the corner of park Riegrovy sady, close to restaurants, shops, cinemas, only 5min from St. Wencelas square. The street is quiet.

There are high ceilings, parquet floor, gas heating. It is completely furnished, including washing machine and a dishwasher. There are 2 bedrooms, and an office - used as a third bedroom. Max for 4 people. Long term rent min. 1 year. Refundable deposit 1 month rent. Rent 20K plus fees cca 5000CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu65876
Dispozice4+kk
Podlaží1
Plocha98
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.