Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyLidická, Středokluky, Středočeský kraj

Lidická, Středokluky, Středočeský kraj
Měsíční nájemné20 800 Kč

+ Poplatky za energie5 200 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 3+kk (+ galerie a 2 koupelny) o celkové výměře 65m2 ve zrekonstruovaném bývalém neoklasicistním panském sídle z 19. století v malebné obci Středokluky (projekt italského architekta Alberta Di Stefano s názvem "Zahrada růží"). Stylové bydlení nedaleko Prahy, ideální pro singles, mladé páry, případně rodinu s jedním malým dítětem. Multikulturní a otevřené prostředí.

Dispozice bytu je dvoupatrová. V přízemí se nachází jedna velká místnost s proskleným vchodem, jejíž součástí je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (myčka, digestoř, trouba, sklokeramická varná deska) a lednicí. Následuje krátká chodba s vestavěnou skříní a vstupem na toaletu. Chodba ústí do jedné menší místnosti (zpravidla využívána jako obývací pokoj). Z hlavní místnosti pak vede schodiště do druhého patra, kde se nachází galerie, další pokoj (ložnice) s vestavěnou skříní a koupelna s vanou, sprchou a toaletou. V celém bytě je dřevěná podlaha. Součástí pronájmu je také manželská postel, sušička prádla, masivní dřevěný stůl a čtyři židle severského stylu.

Vchod do bytu je přímo ze zahrady, kde je možnost příjemného posezení ať už přímo před vchodem do bytu, nebo v kterékoli jiné části zahrady. Parkování je možné před objektem. Malý pes nebo kočka nevadí (venčení v objektu/zahradě nicméně není možné).

Upozorňujeme, že součástí pronájmu není sklep, garáž, ani jakýkoliv jiný další soukromý či společný úložný prostor (např. kolárna, kočárkárna, sušárna atd.), kde by bylo možné uskladnit kola, kočárek apod.

Přípojky: televizní anténa a CETIN (lze využít internetové připojení od libovolného poskytovatele). Vytápění a ohřev vody přes společnou plynovou kotelnu v objektu.

Byt bude připraven k nastěhování od 1. 4. 2024 (po předchozí domluvě se lze dohodnout již na termínu 1. 3.). Smlouva je standardně uzavírána na 1 rok s možností prodloužení. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Prohlídky možné po předchozí dohodě kdykoliv od 19. 2. 2024.

Poplatky ve výši 5 200 Kč jsou kalkulovány pro 2 osoby a zahrnují: měsíční zálohy na elektřinu, teplou a studenou vodu a vytápění. Součástí poplatků není internetové připojení.

Areál objektu disponuje dvěma propojenými okrasnými zahradami s možností odpočinku, přes silnici je koupaliště s dětským hřištěm a hospodou. V obci se nachází prodejna potravin, školka, restaurace, pošta, základní a střední škola. Areál je situovaný na okraji obce blízko rybníka. Okolí nabízí velké množství procházek a výletů (hrad Okoř, Památník Lidice, ZOOpark Zájezd aj.).

Doprava: Rychlé napojení na městský okruh a dálnice D7, D6 a D5. Spojení MHD do Prahy autobusem přímo na metro Nádraží Veleslavín cca 25 min (spoj součástí PID), do Kladna pak 20 minut. Autem se lze do Prahy dostat cca za 15 min. (Veleslavín). Nákupní možnosti: POP Outlet Tuchoměřice (7 min.), OC Šestka (10 min.), NC Oáza Kladno (10 min.). Rychlé spojení na Letiště Václava Havla (do 10 min., ideální bydlení pro zaměstnance letiště).

Rádi zodpovíme jakékoliv Vaše dotazy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu664748
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta autem
Bezbariérový přístup

V okolí nemovitosti najdete

MHDStředokluky, Nad Běloky
🚘 451 m (1 min)
PoštaStředokluky
🚶 446 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 392 m (5 min)
BankaČeská spořitelna, Hostivice
🚘 10 288 m (14 min)
RestauraceNa Návsi
🚘 3 690 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚘 9 039 m (13 min)
Škola
🚘 4 841 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 4 801 m (6 min)
SportovištěSport centrum Statek
🚘 5 224 m (7 min)
Hřiště
🚶 741 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.