Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyZátopkova, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Zátopkova, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 8 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nový praktický byt 2+kk + balkon + sklep ve 3.NP cihlové novostavby, s prostornou koupelnou. Kuchyňský kout je téměř oddělen od obývacího pokoje. K dispozici je menší oddělená ložnice. Přístup z ložnice a obývacího pokoje přes dvoukřídlé dveře na velký balkon (8 m2) s nádherným výhledem do lesa. Na balkoně je travní koberec, je tu spousta místa pro relaxaci, posezení u grilu, pěstování květin i pro kolo. Ulice před budovou je velmi klidná, slouží pouze pro místní provoz.

V koupelně je pračka a kuchyň je vybavena velkou lednicí s mrazákem, myčkou nádobí, troubou a sporákem i mikrovlnnou troubou. K dispozici je také sklep k uložení věcí, parkování je možné na parkovišti u domu.

Milovice jsou příjemné místo k bydlení se spoustou zeleně a veškerou občanskou vybaveností.

Supermarkety Tesco, Penny market, Billa a brzy Lidl jsou všechny do 10 min pěšky. Výborná dopravní dostupnost Prahy (25 min autem na Černý Most) i Mladé Boleslavi. Vlakové nádraží je do 10 minut chůze, v Praze Vysočanech jste za 36 minut.

Vratná kauce je 2 měsíční nájemné. Menší zvířátko (pejsek, kočka) není problém.

Prohlídky možné po dohodě.

New practical apartment 2 + kk + balcony + cellar on the 3rd floor of a new brick building, with a spacious bathroom. The kitchen is almost separated from the living room. There is a smaller separate bedroom. Access from the bedroom and living room through a double door to a large balcony (8 m2) with a magnificent view of the forest. The balcony has a grass carpet, there is plenty of space to relax, grow flowers or store bicycle. The street in front of the building is very quiet, used only for local traffic.

The bathroom has a washing machine and the kitchen is equipped with a large fridge-freezer, dishwasher, oven and hob, as well as a microwave. There is also a cellar for storing things, parking is possible in the parking lot at the house.

Milovice is a pleasant place to live with lots of greenery and all civic amenities.

The supermarkets Tesco, Penny Market, Billa and soon Lidl are all within 10 minutes walk. Excellent transport accessibility of Prague (25 minutes by car to Černý Most) and Mladá Boleslav. The train station is within 10 minutes walk, in Prague Vysočany you are in 36 minutes.

Refundable deposit is 2 months rent. A smaller pet (cat, small dog) is not a problem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu667372
Dispozice2+kk
Dostupné od7. 6. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
MHD 5 minut pěšky
Balkón 8 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDMilovice, Radnice
🚶 410 m (5 min)
PoštaMilovice nad Labem 3
🚶 525 m (6 min)
ObchodBala potraviny
🚶 506 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 4 603 m (7 min)
RestauraceU Jelínků
🚶 398 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 580 m (7 min)
ŠkolaZŠ Komenského
🚶 612 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Sluníčko
🚶 571 m (7 min)
SportovištěSKI arena
🚘 1 703 m (5 min)
Hřiště
🚘 1 671 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.