Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 82 m² bez realitkyŽežická, Ústí nad Labem - Krásné Březno, Ústecký kraj

Rezervováno
Žežická, Ústí nad Labem - Krásné Březno, Ústecký krajMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Parkování • Lodžie 5 m²
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem krásného slunného bytu 4+1 s lodžii po zdařilé rekonstrukci, která byla provedená v roce 2021. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu v Žežické ulici. Jedná se o klidný dům s novým výtahem, kamerovým systémem. Obytné prostory jsou orientovány na jihovýchod, jihozápad. V kuchyní je k dispozici kuchyňská linka s horkovzdušnou troubou a plynovými hořáky .V ložnici je vestavní skříň. Jádro v bytě je vyzděné, vybavení koupelny tvoří rohová vana a umyvadlo.

Nemovitost je umístěná v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností (škola, obchody, pošta, zastávka MHD).

Nájemné činí 13500 + zálohy za služby na 1 osobu ve výší 2 500 (poplatky na 1 osobu - bytovému družstvu: teplo, tepla voda , vodné/stočné). Zálohy na energie a plyn, které se převádí na nájemce. Kauce ve výší 20000 Kč. Preferujeme slušného a pracujícího nájemce , osobu s pracovní smlouvou na dobu neurčitou.(rodinu- maximálně 4 osoby ) k dlouhodobému pronájmu bez zvířat.

FOR RENT nice sunny 4 bedroom apartment with separate kitchen and loggia after successful reconstruction completed in 2021. Apartment is locate on the 3rd floor in in a multi-flat house in Zezicka street. The house is calm, with a new elevator and security cam system. Living room are oriented towards southeast and southwest. The apartment is partially equipped. There is a kitchen corner with an oven and gas burners , dishwasher and a fridge, dining table and chairs in the kitchen. In the bedroom there is a wardrobe and in the living room there is a corner sofa. Apartment central unit (WC+bathroom) is concrete, bathroom is equipped with corner bath, wash basin and washing machine.

The property is situated in an accessible location with any civic amenities (school, shops, post office, public transport stop).

The rent is 12 800 CZK + service fees for 1 person 2 500 CZK (housing association fees: heat, water, sewage, administration) + utility deposit (electric energy and gas are arranged directly with rentee). Returnable guarantee fee is 15 000 is secured before contract sign-off. Decent working rentee (or a family) is preferred for long-time rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu669239
Dispozice4+1
Dostupné od1. 10. 2023
Podlaží3
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha82
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 5 m²
Výtah
Balkón
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKeplerova
🚶 98 m (1 min)
PoštaÚstí nad Labem 7
🚶 469 m (6 min)
Obchod
🚶 387 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 396 m (6 min)
RestauraceČarodějky
🚶 383 m (5 min)
LékárnaRemedium - HŠ
🚶 391 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Anežky České
🚶 498 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Skřivánek
🚘 4 429 m (7 min)
SportovištěSportovní střelnice
🚘 3 488 m (6 min)
Hřiště
🚶 197 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.