Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 265 m² bez realitkyŠvábenice - Švábenice, Jihomoravský kraj

Švábenice - Švábenice, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Švábenice, autem 10 minut od města Vyškov, 2 minuty na nájezd na dálnici D1 – 30 minut do Brna. Zastavěná plocha domu s garáží, a průjezdem činí cca 265 m2, k domu dále náleží velký dvůr, hospodářské budovy se sklepem, malá udírna a velká zahrada. Celková rozloha pozemku včetně domu je 1638 m2. Uliční šíře pozemku je 20,5 m.

Dům se nachází v samotném centru městyse, je zde výborná občanská vybavenost - školka, škola, obchod, pošta, cukrárna, hospoda, restaurace, hřiště, krásný rybník, les a spousta dalších možností pro využití volného času. Je to výborná lokalita vhodná pro rodinu i podnikání.

Dům je napojen na všechny sítě (kanalizace, voda, plyn) a je vhodný k postupné či plné rekonstrukci, cca 5 let zpátky byla pouze vyměněna okna ze strany do ulice. Na dvoře se nachází studna s užitkovou vodou. Aktuálně se řeší připojení optiky. Vytápění řešeno pomocí plynového kotle, ohřev vody plynovým průtokovým ohřívačem. Je zde také další komín k napojení krbových kamen.

Dispozice domu: V Přízemí se nachází ložnice, obývací pokoj, kuchyně s malým pokojíčkem, koupelna, záchod, technická místnost a veranda. V patře jsou pak dva pokoje (jeden je průchozí a s terasou), dále komora a půda. K domu přiléhá garáž a další hospodářské stavby.

Místnosti do dvora (kuchyně a pokoje v 1. patře) a dvůr se zahradou jsou situovány na jihozápad, místnosti do ulice (obývací pokoj a ložnice) na severovýchod. V zahradě se nachází vzrostlé ovocné stromy a keře.

Prodej domu bez realitní kanceláře.

We offer for sale a family house in the village of Švábenice, 10 minutes by car from the town of Vyškov, 2 minutes to the D1 motorway (30 minutes to Brno). Built-up area of the house with a garage, the passage is about 265 m2, the house also has a large yard, outbuildings with a cellar, a small smokehouse and a large garden. The total land area including the house is 1638 m2. The street width of the land is 20.5 m.

The house is located in the city center, there are excellent civic amenities - kindergarten, school, shop, post office, pastry shop, pub, restaurant, playground, beautiful pond, forest and many other options for use a free time. It is an excellent location suitable for family and business.

The house is connected to all networks (sewage, water, gas) and is suitable for progress or full reconstruction. About 5 years ago, only the windows were replaced from the side to the street. In the yard, there is a well with water. The connection of optics is currently being addressed. Heating is solved by means of a gas boiler, water heating by a gas flow heater. There is also another chimney to connect the fireplace.

Disposition of the house: On the ground floor there is a bedroom, a living room, a kitchen with a small room, a bathroom, a WC, a utility room, and a porch. Upstairs are two rooms (one is through and with a terrace), a chamber, and an attic. Adjacent to the house is a garage and other outbuildings.

The rooms to the courtyard (kitchen and rooms on the 1st floor) and the courtyard with a garden are situated to the southwest, the room to the street (kitchen room and bedroom) to the northeast. In the garden, there are mature fruit trees and shrubs.

House is for sale without a real estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu673621
Dispozice5+1
Dostupné od1. 8. 2021
StavDobrý
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha265
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 638
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 82 m (1 min)
PoštaŠvábenice
🚶 123 m (1 min)
Obchod
🚘 8 487 m (9 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 11 760 m (10 min)
Restaurace
🚶 98 m (1 min)
LékárnaApis
🚘 11 725 m (9 min)
ŠkolaZŠ Švábenice a ZUŠ Ivanovice na Hané
🚶 555 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 5 826 m (7 min)
Sportovištěkoupaliště Nezamyslice
🚘 14 008 m (11 min)
Hřiště
🚘 3 991 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.