Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 827 m² bez realitkyPřimda - Mlýnec pod Přimdou, Plzeňský kraj

Přimda - Mlýnec pod Přimdou, Plzeňský krajČástečně vybaveno • Parkování
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji bývalou zemědělskou usedlost v obci Mlýnec na jihozápadě Čech. Dům se nachází přímo na návsi s krásným výhledem na Kapli Nejsvětější Trojice. Je určen ke kompletní rekonstrukci a můžete si ho tak upravit podle vlastních představ a nároků. Nemovitost disponuje velkou zahradou s dřevníkem, kurníkem, stodolou a ovocnými stromy. Rozsáhlý pozemek lze tedy využít i jako další stavební parcelu.

Pozemek má celkem 1259 m² z čehož 827 m² tvoří zastavěná plocha domu. Dům se rozkládá do tří podlaží, je podsklepený a má prostornou půdu. Okna jsou orientována na jih a východ. V zadní části se nachází maštal a bývalé chlévy, které lze předělat na obytné místnosti.

Dům má vlastní septik, topení je na pevná paliva. Elektřina je původní. Na pozemku domu je studna, která se momentálně nevyužívá, dům je napojen na obecní vodovod. Okna jsou původní špaletová.

Obec Mlýnec se nachází 400 m od sjezdu na dálnici D5 - do 15 min jste tak v Německu, kde můžete výhodně nakoupit nebo do 30 minut v Plzni. Okresní město Tachov je vzdáleno 15 km a lázeňské město Mariánské Lázně 37 km. Ačkoliv se obec nachází přímo u dopravní tepny, panuje zde velký klid. Obec obklopují lesy, kam můžete v létě zajít na houby, borůvky, či se napít ze studánky s pitnou vodou. Pokud vás lákají památky, můžete si udělat výlet do 4 km vzdálené Přimdy a navštívit tak zříceninu nejstaršího známého kamenného hradu na území ČR. Sportovní nadšenci jistě ocení lyžařskou sjezdovku, která se nachází pod Přimdou, nebo krytý plavecký bazén. Paintballové hřiště je pak vzdáleno 3 km. Na výbornou večeři můžete zajít přímo v Mlýnci, kde je hotel a restaurace Starý Mlýn, nabízející mezinárodní kuchyni.

Ať už hledáte rodinný dům, chalupu, nebo místo k podnikání, hledáte klid, ale zároveň dobrou dostupnost do Německa nebo do Plzně, je tato nemovitost skvělou volbou.

Bližší informace Vám budou poskytnuty při prohlídce nemovitosti.

V případě souběhu nabídek od více zájemců, bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.

Realitní kanceláře prosím nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu677497
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 9. 2021
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha827
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 259
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Sklep
MHD 11 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDoly
🚘 9 019 m (11 min)
PoštaPřimda
🚘 4 616 m (5 min)
ObchodCOOP
🚘 4 215 m (4 min)
Restaurace
🚘 3 641 m (8 min)
ŠkolaZŠ Přimda
🚘 4 231 m (5 min)
SportovištěGotchaspielfeld Süd
🚘 3 608 m (8 min)
Hřiště
🚘 4 339 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.