Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 2+1 • 60 m² bez realitkyU tunelu, Senohraby - Senohraby, Středočeský kraj

U tunelu, Senohraby - Senohraby, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 200 Kč


Pronajmu chatu květen – září 2010 zcela vybavenou (7 postelí), stůl, židle, krb, v kuchyni – lednice, mikrovlna, keramický sporák, sprchový kout s umyvadlem a samostatné splachovací WC. Chata na oploceném pozemku cca 400 m2, z jedné strany je potok, dvou stran pozemek sousedů a 4. strana sousedí s lesem. Chata je ideální pro pobyt s malými dětmi – pískoviště, malý dřevený domeček. Možnost koupání v potoce, 30 m pěšky je dostupný rybník Hubačkov a Sázava. Vlaková stanice 10 min pešky (stanice Senohraby), obchod a lékář/lékárna dostupný pěšky. Chata je u polní cesty (vede podél potoka), kam je možno zajet autem, parkoviště 50 m od chaty.

Chata je umístěna v údolí obklopená lesy. Možnost krásných výletů – pěšky i na kole – Ladovy Hrusice, zbořenina Hláska u Sázavy, hvězdárna v Ondřejově , Konopiště atd.

CENA: 30.000 Kč na celé období 6 měsíců květen - září. Dle dohody možno i na kratší období. V ceně je spotřeba vody (voda z vlastní studně). Elektřini platí nájemce sám dle spotřeby(ca 2000 za 6 měsíců). Nájem se platí celý předem při podpisu smlouvu. Kauce 0 Kč.

PRONÁJEM JE STÁLE AKTUÁLNÍ (AKTUALIZACE 22.4.)

Ideální na denní dojíždění do Prahy – autem 25 minut (sjezd z D1 20km směr Benešov) nebo vlakem Praha Hlavní nádraží směr Beněšov – 40 minut.

Cesta:

autem: z D1 na 20km odbočit směr Benešov, po ca 3 km odbočka na Senohraby, projet vesnicí kolem nádraží a po prudkých zatáčkách odbočit prudce doleva k ulici U tunelu. Na konci ulice před tunelem, odbočit na polní cestu doprava a po 200 druhá dřevěná lávka – bílá chata.

KONTAKT NA MAJITELKU: 602 359 106. Prohlídky možné ihned po dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68276
Dispozice2+1
Typ budovyDřevostavba
Plocha60
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.