Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m²Tuřanské náměstí, Brno - Tuřany, Jihomoravský kraj

Tuřanské náměstí, Brno - Tuřany, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování • Balkón 5 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné20 990 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce23 990 Kč


Prostorný byt 2+kk s balkónem pro 1-2 osoby v novostavbě bytového domu na Tuřanském náměstí.. Součástí bytu je předsíň, ložnice s manželskou postelí a šatní skříní. Hlavní obývací pokoj s kuchyňským koutem a lodžií je vybaven rozkládací pohovkou, konferenčním a TV stolkem, jídelním stolem a židlemi. Prostorná a moderní kuchyně nabízí mnoho úložného prostoru a je vybavena lednicí s mrazákem, varnou deskou, troubou, myčkou a mikrovlnnou troubou. Okna a terasa hlavního pokoje směřují do vnitrobloku, určeného pro parkování (pouze pro nájemníky tohoto objektu). V bytě je taktéž koupelna s toaletou, sprchovým koutem, pračkou a úložným prostorem pod umyvadlem. Podlahové vytápění v celém bytě s termostaty pro regulaci teploty v jednotlivých pokojích. Byt se nachází ve 2. patře bytového domu o celkovém počtu 7 bytů. V přízemí domu je ke každé bytové jednotce k dispozici uzamykatelná kóje. Energetická náročnost budovy kategorie B.

Spacious apartment 2 + kk with a balcony for 1-2 people in a newly built apartment building on Tuřanské náměstí .. The apartment has a hall, a bedroom equipped with a double bed and a wardrobe. The main living room with kitchenette and loggia is equipped with a sofa bed, coffee and TV table, dining table and chairs. The spacious and modern kitchen offers plenty of storage space and is equipped with a fridge-freezer, hob, oven, dishwasher and microwave. The windows and terrace of the main room face the courtyard for parking (only for tenants of this building). The apartment also has a bathroom with toilet, shower, washing machine and storage space under the sink. Underfloor heating throughout the apartment with thermostats for temperature control in individual rooms. The apartment is located on the 2nd floor of an apartment building with a total of 7 apartments. On the ground floor of the house, there is also a lockable cubicle for each apartment unit. Energy performance of a category B building.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu683498
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 5 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDHanácká
🚶 95 m (1 min)
PoštaBrno 20
🚶 510 m (6 min)
ObchodCrocus
🚶 493 m (6 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 4 374 m (10 min)
RestauraceFAKO CLUB
🚶 440 m (5 min)
Lékárna
🚶 790 m (9 min)
ŠkolaZakladni skola
🚶 332 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Brno, Holásecká
🚶 629 m (8 min)
SportovištěSkatepark Tuřany
🚶 821 m (10 min)
Hřiště
🚶 781 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.