Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyLhotská, Praha - Horní Počernice

Lhotská, Praha - Horní PočerniceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena6 989 999 Kč

Tato nemovitost již od 29 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Světlý byt s výhledem na panorama Prahy je situován v 10. podlaží kompletně zrekonstruovaného bytového domu. Z oken všech pokojů si můžete užívat výhled na Pražský hrad nebo Žižkovskou věž. Dům má zateplenou fasádu, nová okna a zasklené lodžie, což velmi výrazně snižuje energetickou náročnost domu. Dále se výrazně zvýšil komfort, a to díky modernímu a prostornému výtahu, novým vchodovým dveřím nebo kompletní renovaci vnitřních prostor domu. Prostorný obývací pokoj je spojený s moderním kuchyňským koutem. Samostatný pokoj je vhodný jako ložnice nebo dětský pokoj. Další pokoj má přístup do zasklené lodžie. Byt je rozšířen o předsíň, ve které je umístěna praktická šatna. Úložný prostor doplňují dvě sklepní kóje, které k bytu náleží. Dále k bytu přísluší spoluvlastnický podíl na společné zahradě u domu.

V nejbližším okolí je veškerá občanská vybavenost. Byt je velice dobře zabezpečen díky kvalitním bezpečnostním dveřím.

Zastávka MHD Khodlova je vzdálena cca 2 minuty chůze, zastávka Vojická je cca 5 minut chůze. Ideální spojení na metro Černý Most, cca 10 minut autobusem. Vlakové nádraží se spojením na Masarykovo nádraží je cca 10 minut chůze (cesta vlakem na Masarykovo nádraží trvá cca 15 minut). Horní Počernice mají velmi vysokou občanskou vybavenost - pošta, obchody, restaurace a sportovní zařízení.

Byt je ihned k dispozici k nastěhování. Jedná se o prodej přímo majitelem bytu (neplatíte provizi RK) a kupní cena zahrnuje náklady na právní servis.

Bright apartment with a view of the Prague skyline is situated on the 10th floor of a completely renovated apartment building. From the windows of all rooms you can enjoy the view of Prague Castle or the Zizkov Tower. The house has an insulated facade, new windows and glazed loggias, which significantly reduces the energy consumption of the house. Furthermore, comfort has significantly increased, thanks to a modern and spacious elevator, a new front door or a complete renovation of the interior of the house. The spacious living room is connected to a modern kitchenette. A separate room is suitable as a bedroom or children's room. Another room has access to a glazed loggia. The apartment is extended by a hall, in which there is a practical cloakroom. The storage space is complemented by two cellar cubicles, which belong to the apartment. The apartment also has a co-ownership share in the common garden near the house.

All civic amenities are in the immediate vicinity. The Khodlova public transport stop is about a 2-minute walk away, the Vojická stop is about a 5-minute walk away. Ideal connection to the metro Černý Most, about 10 minutes by bus. The train station with connection to Masaryk railway station is about 10 minutes walk (train journey to Masaryk railway station takes about 15 minutes). Horní Počernice has very high civic amenities - post office, shops, restaurants and sports facilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu684021
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží10
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Lodžie
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKhodlova
🚶 238 m (3 min)
PoštaPraha 913
🚘 814 m (2 min)
ObchodPenny market
🚶 420 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 522 m (3 min)
RestauraceU Lípy
🚶 299 m (4 min)
LékárnaLékárna Černý Most
🚘 3 117 m (5 min)
ŠkolaSOŠ pro administrativu EU
🚶 694 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola IQ School
🚘 1 927 m (3 min)
SportovištěPraga Arena
🚘 1 011 m (3 min)
Hřiště
🚶 146 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.