Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 98 m² bez realitkyNad Smetankou, Praha - Hrdlořezy

Nad Smetankou, Praha - HrdlořezyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Luxusni novostavba 4+kk 98m2, Praha Jarov - parkovani zdarma!

1. mesic najmu ZDARMA (neplati pro realitni kancelare).Nabízím částečně zařízený byt s balkonem, sklepem a garáži.Novostavba s výtahem. 3 loznice,obyvaci pokoj s kuchyni.Sprchový kout,vana a WC.V byte je drevena podlaha,v chodbe a koupelne dlazba.

Nový, luxusní a prostorný byt se nachází ve 4.patře novostavby projeku Zelené město, ve velmi klidné a zároveň dobře dostupné lokalitě (bus a tram Spojovací). Náleží k němu balkon a sklep. V bytě jsou 2 koupelny, jedna s vanou, druhá se sprchovým koutem. Podlahy jsou dřevěné v kombinaci s dlažbou. Byt je pronajímán jako částečně zařízený: kuch.linka (sporak, lednice, myčka). Dle domluvy možno dozařídit. Byt je vhodný pro rodinu nebo díky dvěma koupelnám ke spolubydlení 2 kolegů, nebo pro studenty. Garážove stání v ceně zdarma! Czech and english speaking owners!

16 000 czk per month - Free Parking & 1st month rent free (not eligible if through real estate agents)!

Brand new luxury 4 + KK Prague apartment (98m2). Located in Prague 9, Hrdlorezy (basically its Prague 3), this bright and spacious property is on the 4th floor(two balconies) with an elevator in a beautiful brick building. Located in Zelene Mesto, green city, you can have the benefits of living in Prague combined with a green, sophisticated neighborhood setting.

Living room attached to kitchen with dining space, new kitchen unit (fully equiped with all major appliances), hardwood floors, two and a half bathrooms (tiles, tub and corner shower), separate area for washer & dryer, indoor parking (Free inside parking -this is rare in Prague), practical storage room in the basement.

Apartment is great for a family or roommates (colleagues, students) thanks to the multiple bathrooms and bedrooms. English speaking owners that can add more equipment and communicate effectively with you.

Good civic amenities, quiet neighborhood, easy accessibility. Just a few steps from a bus and tram stop. (Spojovaci)

Be the first to live in this just built, beautiful, brand new spacious apartment and move in March 1, 2010. Email now to set up a viewing!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68596
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha98
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.