Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyNovovysočanská, Praha - Vysočany

Novovysočanská, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt s předzahrádkou a garáží. Pronajmu slunný byt s dispozicí 1+KK, cca 40m2, kompletně zařízený novým nábytkem i spotřebiči (lednice s mrazákem, pračka, vestavěná trouba a deska - vše min. energ. tř. A), předzahrádka se zahr. nábytkem o velikosti cca 30 m2 (20 m2 volně ložená dlažba, 10 m2 tráva s ovocnými stromky a okrasnými keři), a možnost využít prostorné garážové stání v podzemní garáži (+ 1 tis.Kč). Prostor za předzahrádkou není průchozí. Dům byl kolaudován v roce 2007, je hlídán kamerovým systémem, byt je vybaven elektronickým zabezpečovacím systémem a je pojištěn. V bytě je možnost připojení k internetu a SAT.

Byt má společnou chodbičku pouze pro dva byty a je stejně jako ostatní byty v domě situován od silnice na jižní stranu (naprostý klid i během pracovního dne), v klidné lokalitě zástavby RD blízko zeleně vhodné na procházky (Balkán, Pražačka, Vítkov, Parukářka). V docházkové vzdálenosti jsou sportovní centra hotelu Step a Pražačka. Jsou zde i restaurace, non-stop veterina a benzina s myčkou.

Výborné dopravní spojení MHD i autem; zástávka Bus přímo před domem, tram cca 5 min., všechny trasy metra cca do 15 min.

Vše záleží na domluvě - doba pronájmu, vybavenost bytu, termín prohlídky, termín nastěhování.. Preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem. Na uvedené tel. číslo můžete volat každý den od 7h - 19h, případné další info též kdykoliv přes mail. Byt je volný od 1.8.2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu68652
Dispozice1+kk
Podlaží1
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.