Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 83 m² bez realitkyBrixiho, Praha - Břevnov

Rezervováno
Brixiho, Praha - BřevnovMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena9 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 247 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme krásný a slunný byt ve 2.NP, který nabízí díky svému umístění naprosté soukromí a výhledy do zeleně. 3+1 s komorou, koupelnou a samostatným WC (73 m2) má velmi dobře řešenou dispozici a k bytu náleží dva prostorné cihlové sklepy (4 + 6 m2). Orientace ložnic na východ. V bytě proběhla kompletní rekonstrukce v roce 2020: nové rozvody elektřiny a topení, nová topná tělesa, výměna oken za plastová s trojskly, celková rekonstrukce interiérů: štukování, výmalba, nové dlažby, repasování nádherných dubových parket a všech dveří vč. vchodových, nová kuchyň na míru, dřevěné obvodové lišty v anglickém stylu, dubové vnitřní parapety a prahy, opět vše na míru. V bytě zůstanou kromě kuchyně a koupelny vestavné úložné systémy v chodbě a komoře. Byt je vytápěn kombinovaným kotlem. Bezproblémové parkování před domem v modré zóně.

V domě je pouze šest bytových jednotek a k dispozici je společná sušárna prádla, kolárna a další technické místnosti. Náklady na provoz bytu jsou velmi nízké. Pro čtyřčlennou rodinu měsíčně: poplatky 2.500 Kč, elektřina 550 Kč, plyn 1.500 Kč. Společenství má nyní našetřené prostředky a je bez úvěru. Zastávka autobusů je cca 100 metrů od domu (Poliklinika Petřiny), zastávka tramvají č. 1 a 2 cca 4 minuty chůze (Vojenská nemocnice), 15 minut chůze na metro A (Petřiny). Pár minut pěšky od domu je také vstup do areálu zahrad břevnovského kláštera, cca 20 minut obora Hvězda a z kopce procházkou do Střešovic a na Ořechovku. Přímo sousedící je ZUŠ Brixiho, v přilehlé ulici se nachází oblíbená mateřská školka Dusíkova a nedaleko základní škola Věry Čáslavské. Přímo za domem je velmi příjemné posezení s pískovištěm, ohništěm a vzrostlými stromy. Díky lokaci na kopci je zde čistý vzduch a celoročně chladněji než ve zbytku Prahy. Byt je svým zázemím úžasný nejen pro rodinu s dětmi, ale také pro klidný single život blízko centra Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu692712
Dispozice3+1
Dostupné od1. 1. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Petřiny
🚶 80 m (1 min)
PoštaPraha 616
🚶 722 m (9 min)
ObchodNorma
🚶 472 m (6 min)
BankaFio banka Praha 6
🚘 1 088 m (4 min)
RestauraceVětrník
🚶 611 m (7 min)
LékárnaNa Petřinách
🚶 120 m (1 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Petřiny
🚶 46 m (1 min)
Mateřská školaWaldorfská mateřská škola Dusíkova
🚶 277 m (3 min)
Sportoviště
🚶 590 m (7 min)
Hřiště
🚶 302 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.