Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 118 m² bez realitkyHořanská, Praha - Žižkov

Hořanská, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky
Cena10 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 608 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Lákavá nabídka prodeje prostorného a světlého bytu 3+1 se sklepní kójí v osobním vlastnictví o celkové výměře 118 m2 + sklepní kóje 3,2m2. Byt lze rozdělit na 2 samostatné bytové jednotky.

Byt se nachází ve zrekonstruovaném cihlovém domě na rohu ulic Hořanská a Biskupcova. Pouhé 2 minuty pěšky od tramvajové zastávka Vozovna Žižkov.

Prostorný, světlý byt 3+1 o celkové podlahové ploše 118 m2 a o vnitřní užitné ploše 110 m2 se nachází ve 2. patře třípodlažního cihlového domu v klidné lokalitě, s krásným udržovaným dvorem se spoustou zeleně, lavičkami a dětským pískovištěm.

Byt má celkem 3 velké, neprůchozí pokoje, prostornou kuchyň, chodbu, předsíň, koupelnu, samostatné WC a 2 komory.

Celý dům má nová plastová okna, stejně jako plastové stoupačky s vlastními měřidly teplé i studené vody. Vytápění bytu je zajištěné vlastním kotlem pro celý bytový dům. V bytě je zavedena dodávka elektrické energie, lze připojit také plyn.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost: supermarkety, restaurace, kina, lékař, poliklinika, lékárny a další. Pro milovníky zeleně a volnočasových aktivit je tento byt, co do své polohy, ideální volbou, v okolí se nachází plno zeleně – revitalizovaný park Židovské pece, park Krejcárek, dále také fitness centrum a Sportovní areál Pražačka s vnitřním i venkovním bazénem. Pro rodiny s dětmi a studenty se zde v blízkosti nachází vysoká škola, gymnázium, střední škola, základní i mateřská škola.

Dopravní dostupnost je skvělá, autem jste za pouhých 5 minut v samém centru Prahy, MHD za 15 minut. Nejbližší zastávka MHD se nachází necelých 200 m od domu (7 minut na metro A – Želivského nebo 8 minut na metro "B" Palmovka).

An attractive offer for the sale of a spacious 3 + 1 apartment with a cellar in personal ownership of 118 m2 + a 3.2 m2 cellar. The apartment can be divided into 2 separate housing units.

The apartment is located in a renovated brick house on the corner of Hořanská and Biskupcova streets. The Vozovna Žižkov tram stop is just a 2minute walk away.

Spacious, bright apartment 3 + 1 with a total floor area of 118 m2 and an internal usable area of 110 m2 is located on the 2nd floor of a three-storey brick house in a quiet location, with a beautiful, maintained yard with lots of greenery, benches, and a sandpit for children.

The apartment consists of 3 large separate rooms, a spacious kitchen, hallway, bathroom, separate toilet and 2 utility rooms/a pantry and a utility room.

The whole house has new plastic windows, as well as new plastic waste stack with their own hot and cold-water meters. The apartment is heated by its own boiler for the entire apartment building. The apartment has a power supply, gas can also be connected.

In the vicinity there are all civic amenities: supermarkets, restaurants, cinemas, doctor, clinic, pharmacies and more. For lovers of greenery and leisure activities, this apartment is, due to its location, an ideal choice, as the area is full of greenery - revitalized Jewish Furnace Park, Krejcárek Park, fitness center, Pražačka Sports Complex with indoor and outdoor swimming pools. For families with children and students, there is college, high school, high school, elementary school and kindergarten nearby.

Transport accessibility is great it is only a 5-minute-drive to the center of Prague, by public transport you can get there in 15 minutes. The nearest public transport stop is located less than 200 m from the house (7 minutes to metro A - Želivského or 8 minutes to metro "B" Palmovka).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693965
Dispozice3+1
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha118
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDStrážní
🚶 271 m (3 min)
PoštaPraha 34
🚘 1 381 m (2 min)
Obchod
🚶 88 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 334 m (4 min)
RestauracePasta Love
🚶 224 m (3 min)
LékárnaNa Vápence
🚶 526 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Na Pražačce
🚶 369 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 268 m (3 min)
Sportoviště
🚶 366 m (4 min)
Hřiště
🚶 335 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.