Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyPlatónova, Praha - Modřany

Platónova, Praha - ModřanyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 2 m² • Lodžie 7 m²
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný světlý byt 3+1/L v osobním vlastnictví o velikosti 78 m2 s lodžií a sklepem, v ulici Platónova, Praha 4 - Modřany. Byt se nachází v klidné lokalitě na okraji vilové čtvrti nedaleko od centra Modřan. Dům je po revitalizaci z roku 2017, plastová okna, vchody na čip, nový výtah. Byt byl částečně rekonstruován v roce 2018, má bezpečnostní vstupní dveře, lodžii, zděnou koupelnu s masážní vanou, samostatné WC. V chodbě bytu je velká vestavěná skříň, další úložný prostor zajišťuje sklep. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči (el. trouba, varná deska, digestoř, lednice s mrazákem). Obývací pokoj s lodžií je orientován na jih s příjemným výhledem na vzrostlé stromy. Obě ložnice a kuchyně jsou orientovány na sever s krásným výhledem na město Samostatné WC.Internetové připojení je zde řešeno optickým kabelem, kabelová TV od UPC a O2. K dispozici v domě je kočárkárna, kolárna, sušárna a prádelna. Parkování volné před domem bez placených zón.

Kousek od domu jsou potraviny Flop a dvě mateřské školy a dětská hřiště. V dochozí vzdálenosti je MHD zast. Platónova,Petržílova a Násirovo náměstí a veškerá občanská vybavenost (školy, školky, gymnázium, dětská hřiště, kulturní centrum, nákupní centrum, poliklinika, restaurace a kavárny, sportoviště). Do centra je spojení autobusem za 17 minut na metro C Kačerov nebo metro B Smíchovské nádraží. Budoucí zastávka metra D Libuš je vzdálena jen 5 minut od domu,(trasa Náměstí Míru - depo Písnice).

Ideální bydlení v příjemném světlém prostorném bytě pro milovníky přírody a sportovního vyžití, nedaleko je přírodní park Modřanská rokle nebo Cholupický les, tenis, golf, cyklostezky, in-line dráha a další.

Měsíční náklady činí 7131,- Kč/měsíc + spotřeba elektřiny a internet. Majitel potřebuje čas 3 měsíce na úplné vyklizení bytu, které již započalo a přestěhování. Předání bytu je možné ihned po zápisu do katastru event. dříve po složení kupní ceny do úschovy. RK a zprostředkovatelé, kteří by chtěli získat provizi neobtěžujte se, nebudu s Vámi jednat. Od každého zájemce vyžaduji ujištění, že není RK a že je přímý zájemce. Budu vyžadovat doložení solventnosti. Cena 6.500.000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu694157
Dispozice3+1
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží4
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceJádro
RizikaPrověřit »
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
Výtah
Lodžie 7 m²
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 195 m (2 min)
PoštaPraha 412
🚘 952 m (3 min)
ObchodMini Market
🚶 501 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 085 m (3 min)
RestauraceSasy.re
🚶 345 m (4 min)
LékárnaScarabeus
🚘 1 091 m (3 min)
ŠkolaZUŠ Music Art
🚶 122 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Pastelka
🚶 210 m (3 min)
SportovištěSpartak Modřany - Národní házená
🚘 1 270 m (3 min)
Hřiště
🚶 245 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.