Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyPod Drinopolem, Praha - Břevnov

Pod Drinopolem, Praha - Břevnov
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu byt 2+kk 41m2 na Praze 6 - Břevnov u autobusové zastávky Kajetánka a tramvajové zastávky Drinopol. V bytě proběhla celková rekonstrukce která byla dokončena v březnu 2010. Nové ústřední topení, podlahy v barvě ořech, sanita, plastová okna. Kuchyňská linka bílý lesk v kombinaci s mědí dřevem zařízená plynovou varnou deskou a lednicí s mrazákem, příprava na pračku. Z bytu volný a příjemný výhled na východ a Pražský hrad. Před domem park Kajetánka. Blízkost Strahovského tunelu zajišťuje rychlé spojení na Anděl a do centra vozem, parkování bezproblémové. Nájem možný dlouholetě. Plné občanské vybavení na ul. Bělohorská, pošta, banky. Potraviny a vyhlášené maso uzeniny Kšána a syn 100m od domu.

Renovated apartment in nice location of Prague 6 - Břevnov. Apartment 2 + kk 41m2 is situated on the east. 5. floor without a lift. Living space 24m2. Kitchen white glanc. Preparation for washing machine, fridge, washer. Floors floating and tiles on the floors. Parking in the street. Free from 1.4.2010, possible to see immediatelly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu69447
Dispozice2+kk
Podlaží5
Plocha41
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.