Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyKociánka, Brno - Sadová, Jihomoravský kraj

Kociánka, Brno - Sadová, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 2 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce15 100 Kč


Nabízím k pronájmu částečně vybavený slunný byt 1+kk o celkové výměře 36 m2 v atraktivní lokalitě Brno Sadová. Byt se nachází ve 2. patře bez výtahu. Výstavba bytového cihlového domu proběhla v roce 2001. V roce 2020 proběhla rekonstrukce fasády a balkonů.

Hlavní místnost (25 m2) s kuchyňským koutem je vybavena lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou, prostornou sedačkou, postelí a TV přijímačem. V koupelně je k dispozici pračka. V předsíni se nacházejí vestavěné skříně nabízející dostatek úložného prostoru. Balkon orientovaný na jihozápad poskytuje výhled na Pálavu, Špilberk, Petrov, vilu Kociánku a další dominanty Brna od jižního města až po Medlánky. Součástí bytu je sklep.

V docházkové vzdálenosti se nachází restaurace, kavárna, pizzerie, obchod s potravinami. Procházky přírodou nabízí údolí Zaječího potoka vzdálené 5 min chůze.

V domě je k dispozicí společná kolárna. Bezplatné parkování je možné u domu. Dopravní obslužnost je zajištěna autobusovou zastávkou Moskalykova vzdálenou pět minut od domu.

Preferuji zájemce bez domácích mazlíčků, nekuřáky. Celkové náklady na bydlení činí 15.100 Kč měsíčně (11.500 Kč nájemné + 3.600 Kč zálohy na služby a energie).

Byt je volný k nastěhování ihned.

I offer for rent a partially furnished sunny single room apartment with a total area of 36 sqm in a attractive location Brno Sadová. The apartment is located on the 2nd floor without an elevator. The residential house was built in 2001.

The room with kitchenette (25 sqm) is furnished with a refrigerator, stove, kitchen hood, microwave, spacious sofa and bed. The bathroom is equipped with a washing machine. In the hall there are built-in wardrobes offering plenty of storage space. The south-west-facing balcony provides a beautiful view of Pálava, Špilberk Castle, Cathedral of St. Peter and Paul, Villa Kociánka and other landmarks of Brno from the southern town to Medlánky. The apartment has a cellar.

Within walking distance there is a restaurant, cafe, pizzeria, grocery store. Nature walks are possible in the Zaječí potok valley, 10 minutes away.

Free parking is possible at the house. Public transportation is provided by the bus stop Moskalykova, which is five minutes away. There is a common bike shed in the house.

I prefer a non-smoker tenant without pets. The total cost of housing is CZK 14.000 per month (CZK 10.600 rent + CZK 3.400 advance payments for services and energy).

The apartment is free to move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu694612
Dispozice1+kk
Dostupné od15. 9. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceExteriér
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 2 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDFirkušného
🚶 92 m (1 min)
PoštaČeská pošta - Brno 12
🚘 1 825 m (4 min)
ObchodObchůdek na Kociánce
🚶 227 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 844 m (4 min)
RestauraceRestaurace Krakonoš
🚶 732 m (9 min)
LékárnaLékárna U Zlaté husy
🚘 1 719 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Košinova
🚘 1 660 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 560 m (7 min)
SportovištěTJ Start
🚘 3 145 m (6 min)
Hřiště
🚶 230 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.