Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyBohuslava Martinů, Brno - Stránice, Jihomoravský kraj

Bohuslava Martinů, Brno - Stránice, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Cena9 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 169 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RK NEVOLAT!

2 parkovací stání v ceně

Nabízím k prodeji nadstandardní byt o velikosti 1+kk v Rezidenci Martinů. Tento bytový komplex se nachází v žádané Masarykově čtvrti v Brně, která je známá především funkcionalistickou architekturou a patří mezi nejkrásnější a nejlepší rezidenční čtvrti ve městě. Bydlení je kousek od Wilsonova lesa, největšího brněnského lesoparku s krásnými vyhlídkami na město, který je ideální např. na běhání či procházky. Přestože budete bydlet v klidu a zeleni, dostanete se za necelých 10 minut autem či trolejbusem do centra.

Projekt Rezidence Martinů klade důraz na předválečnou kvalitu, a tak je samozřejmostí nadstandardní provedení jak samotného bytového domu, tak i bytu. Lze zmínit mramorové a travertinové obklady a dlažby ve společných prostorách, společnou terasu s oddechovou zónou a posezením, hliníkovo-dřevěná okna s trojskly, elektronicky ovládanou klimatizaci, dřevěné dubové podlahy v bytě, elektronicky ovládanou stínící techniku, vytápění přístupových lávek proti promrzání atd.

Byt je zařízený a má celkovou plochu 50 m2 a nachází se ve 2. nadzemním podlaží.

Vstupem do bytu se dostanete do předsíně (4,78 m2), kde je vestavná skříň se spoustou úložného prostoru. Z předsíně se pak dostanete do koupelny a obývacího pokoje s kuchyňským koutem.

Koupelna má (3,71 m2) a je v ní sprchový kout, umyvadlo, toaleta, otopný žebřík, podlahové vytápění a pračka značky Miele.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem (33,89 m2) je prostorný, což umožňuje jeho “rozdělení“ na kuchyňskou/jídelní část a obývající pokoj. Kuchyňská/jídelní část je vybavena kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (sklokeramická varná deska a trouba značky Miele, myčka a lednice značky Electrolux a digestoř značky Franke), dále mikrovlnnou troubou značky Miele a jídelním stolem se židlemi. Obývací pokoj je vybaven rozkládací rohovou sedačkou, konferenčním stolkem a obývací stěnou s televizí.

Z obývacího pokoje je vstup na lodžii o velikosti 5,96 m2. Rezidence je umístěna v jihozápadním svahu nad údolím řeky Svratky a z lodžie je tak výhled na Pisárecké údolí.

K bytu také náleží sklep o velikosti 1,88 m2.

I am selling an above-standard 1 + kk apartment in the Martinů Residence. This apartment complex is located in the sought-after Masaryk district (Masarykova čtvrť) in Brno, which is known primarily for its functionalist architecture and is one of the most beautiful and best residential districts in the city. Housing is a short walk from Wilson's Forest, Brno's largest forest park with beautiful views of the city, which is ideal for jogging or walking. Although you will live in peace and greenery, you can reach the city centre in less than 10 minutes by car or trolleybus.

The Martinů Residence project emphasizes pre-war quality, so the above-standard design of both the apartment building itself and the apartment is a matter of course. Mention may be made of marble and travertine tiles and paving in common areas, a common terrace with a relaxation area and seating, aluminium-wooden windows with triple glazing, electronically controlled air conditioning, wooden oak floors in the apartment, electronically controlled shading technology, heating of access bridges against freezing, etc.

The apartment is furnished and has a total area of 50 m2 and is located on the 2nd floor.

By entering the apartment you get to the hall (4.78 m2), where there is a built-in wardrobe with plenty of storage space. From the hall you can get to the bathroom and living room with kitchenette.

The bathroom is (3.71 m2) and has a shower, sink, toilet, heating ladder, underfloor heating and Miele washing machine.

The living room with kitchenette (33.89 m2) is spacious, which allows it to be "divided" into a kitchen/dining area and living room. The kitchenette is equipped with a kitchen unit with built-in appliances (ceramic hob and oven brand Miele, dishwasher and refrigerator brand Electrolux and hood brand Franke), microwave brand Miele and dining table with chairs. The living room is equipped with a sofa bed, coffee table and living wall with TV.

From the living room is the entrance to the loggia with a size of 5.96 m2. The residence is located on the southwest slope above the valley of the river Svratka and the loggia overlooks the Pisárecké údolí (valley).

The apartment also has a cellar of 1.88 m2.

2 parking spaces are included in the price.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu694930
Dispozice1+kk
Dostupné od3. 12. 2021
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Parkování
Garáž
Lodžie
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMarie Pujmanové
🚶 189 m (2 min)
PoštaBrno 5
🚘 3 876 m (9 min)
ObchodLevnej obchůdek
🚶 534 m (6 min)
BankaČeskomoravská záruční a rozvojová banka
🚘 1 925 m (5 min)
RestauraceKoliba
🚶 715 m (9 min)
LékárnaUnica
🚶 349 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola speciální Ibsenka Brno
🚶 422 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola speciální Ibsenka Brno
🚶 427 m (5 min)
SportovištěEli Fitness
🚘 3 479 m (9 min)
Hřiště
🚶 510 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.