Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 300 m² bez realitkyK Zahrádkám, Česká Ves - Česká Ves, Olomoucký kraj

K Zahrádkám, Česká Ves - Česká Ves, Olomoucký krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena5 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 749 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji patrový dům v obci Česká Ves (okr. Jeseník). Dům disponuje užitnou plochou 300 m2. Nemovitost je ve stavu ihned obyvatelném. Vhodné k rodinnému bydlení (po úpravách i dvougeneračnímu), k rekreaci; příp. po přestavbě jako penzion, či restaurace.

V přízemí se nachází prosklená veranda, kuchyň, jídelna, obývací pokoj, koupelna s vanou, WC a garáž s dílnou. V patře se nachází 4 obytné pokoje + menší pracovna, koupelna a WC. Dům je částečně podsklepen – ve sklepě se nachází 4 místnosti, které po úpravě poskytují variabilitu možností – sauna, posilovna, dílna atd. V jedné ze sklepních místností je i studna s pitnou vodou.

Dům je kompletně napojen na inženýrské sítě - elektro (3 x 32A), zemní plyn, voda (VaK Jeseník), kanalizace, bezdrát. internet). Vytápění je plynem, příp. elektřinou. K domu patří také hospodářské stavení, které je možné využít jako stání pro auto či zemědělskou techniku, úložnu nářadí, dílnu atd. K dispozici je i kotec pro psa či oplocený výběh pro slepice.

Na rozlehlém pozemku (2028 m2), který je z velké části obehnán živým plotem se nachází i letní kuchyně s krbem a udírnou a skleník.

Z domu je vidět na blízkou rozhlednu Zlatý Chlum, Lázně Jeseník i Praděd, v blízkosti se nachází krytý bazén (50 metrů), autobusová zastávka (30 m), vlakové nádraží (300 m), rozhledna Zlatý Chlum (5 km), Adrenalin park Ranč (3 km), Rejvíz (13 km) a město Jeseník (centrum 4 km). Vzdálenost na Ramzovou 20 km, Lázně Jeseník – 8 km autem, 6 km lesem.

Dům byl kompletně zrekonstruován v 70. letech, nicméně je udržovaný a plně funkční. Doporučuji osobní prohlídku.

Energetický štítek nebyl dodán, proto uvádím energetickou třidu G.

I am offering for sale a two-storey house in the village of Česká Ves (Jeseník district). The house has a usable area of 300 m2. The property is in an immediately habitable condition. Suitable for family living (after modification even for two-generations), for recreation; possibly after reconstruction as a guest house or restaurant.

The ground floor has a glass porch, kitchen, dining room, living room, bathroom with tub, toilet and garage with workshop. Upstairs there are 4 living rooms + smaller study, bathroom and toilet. The house has a partial basement - in the basement there are 4 rooms which after modification provide a variety of options - sauna, gym, workshop, etc. In one of the cellars is a well with drinking water.

The house is completely connected to utilities - electricity (3 x 32A), natural gas, water (VaK Jeseník), sewerage, internet). Heating is gas, or electricity. The house also includes a farm building, which can be used as a parking space for a car or agricultural machinery, storage tools, workshop, etc. There is also a dog pen or a fenced paddock for hens.

On a large plot (2028 m2), which is predominantly surrounded by a hedge, there is also a summer kitchen with a fireplace and smokehouse and a greenhouse.

From the house you can see the nearby lookout tower Zlatý Chlum, Lázně Jeseník and Praděd, nearby there is an indoor swimming pool (50 meters), bus stop (30 m), train station (300 m), lookout tower Zlatý Chlum (5 km), Adrenalin park Ranch (3 km), Rejvíz (13 km) and the town of Jeseník (center 4 km). Distance to Ramzová is 20 km, Jeseník Spa - 8 km by car, 6 km through the woods.

The house was completely renovated in the 70s, however it is maintained and fully functional. I recommend a personal visit.

The energy label was not delivered, so I state energy class G.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu696435
Dispozice5+1
Dostupné od1. 11. 2022
StavDobrý
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha300
VybavenoČástečně
Plocha pozemku2 028
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDČeská Ves, krytý bazén-Řetězárna
🚶 109 m (1 min)
PoštaČeská Ves
🚶 742 m (9 min)
ObchodHruška
🚶 568 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 166 m (8 min)
RestauraceHotel ZLATÝ CHLUM
🚶 279 m (3 min)
LékárnaDr.Max
🚘 4 356 m (8 min)
Škola
🚘 1 166 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 723 m (9 min)
SportovištěLanový park
🚘 2 731 m (7 min)
Hřiště
🚶 681 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.