Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 250 m² bez realitkyLipová, Úhonice - Úhonice, Středočeský kraj

Rezervováno
Lipová, Úhonice - Úhonice, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Více-generační rodinný dům vhodný k bydlení velké rodiny i malému podnikání (například kancelář v 1. NP) s garáží/dílnou, skladem. Dům jsou prakticky dvě bytové jednotky. 1. NP - vstupní chodba se schody do 2. NP, WC, pracovna, společenská místnost s krbem a se vstupem na zahradu a krytou terasu, technická místnost/prádelna, sklad, garáž s dílnou (montážní jáma) . 2.NP obyvák s krbem, jídelna s kuchyňskou částí, která je vybavena, myčkou, vinotékou, varnou deskou, digestoří, troubou a vestavěnou ledničkou. Dále se zde nacházejí 2 balkony (do zahrady do ulice), komora, a dvě ložnice (do zahrady a do ulice), koupelna s vanou a WC a v zádveří další WC a schody do 3. NP. Ve 3. NP se nachází koupelna s vanou a WC, 2 velké ložnice/pokoje a centrální mistnost, kterou lze adaptovat na kuchyni (v minulosti zde byla). Na podlahách se nacházi dlažba a plovoucí podlaha. Do každé místnosti je zaveden kabel TV a LAN. Dům je napojen na telefonní síť, možnost připojit pomoci ADSL k libovolenému operátorovi. Vytápení je centrální eletrokotlem nebo přitápění (podzim, jaro) pomocí teplého vzduchu z krbu v 2.NP. Dům je napojen na vodovod a elekřinu, odpadní vody jsou odváděny do septiku, který je pravidelně vyvážen.

Zahrada je orientovaná jiho-západně a disponuje cca 6m dlouhým skleníkem a 6 m dlouhým bazénem se solárním ohřevem, krytem a protiproudem. Dále je k dispozici plechová garáž pro skladování zahradní techniky a kol. Nachází se zde vzrostlá třešeň a letní jabloň, několik keřů rybízu. Závlaha se předpokládá vodou z vlastní studny vybavené čerpadlem napojeným na zahradní rozvod vody.

Na pozemku je možné parkovat pohodlně cca 2 vozidla, další 2 místa jsou před domem.

Dům je vhodný pro nájemce, kteří hledají klid a rádi se věnují zahradě a jsou schopni a ochotni dům provozovat a obývat.

V místě je mateřská školka, základní škola, MHD, knihovna, fotbalové hřiště, blízkost lesa a přírody (Křivoklátské lesy zde v podstatě začínají, nedaleko je udolí říčky Loděnice - Kačák). Prohlídky jsou možné po domluvě od 3.1.2021

Výše záloh na služby - odhadujeme cenu elektřiny na vytápění při plném obsazení domu na cca 8500 měsíčně. Spotřeba domu je cca 20 - 25 MWh dle počtu vytápených místností a nastavené obvyklé teplotě 21 C den, 20 C noc. Poplatky vodné, popelnice a likvidaci odpadních vod jsou cca 2400 (1 rodina).

Multi-generation family house suitable for living large families and small businesses (for example, an office on the 1st floor) with a garage / workshop, warehouse. The house is practically two residential units. 1st floor - entrance hall with stairs to the 2nd floor, toilet, study, living room with fireplace and access to the garden and covered terrace, utility room / laundry, storage, garage with workshop (assembly pit). 2nd floor living room with fireplace, dining room with kitchen, which is equipped with dishwasher, wine cellar, hob, extractor hood, oven and built-in refrigerator. There are also 2 balconies (to the garden to the street), storage room, and two bedrooms (to the garden and to the street), bathroom with tub and toilet and in the vestibule another toilet and stairs to the 3rd floor. On the 3rd floor there is a bathroom with bath and toilet, 2 large bedrooms / rooms and a central room that can be adapted to the kitchen (in the past it was here). The floors are tiled and floating floor. A TV and LAN cable are installed in each room. The house is connected to the telephone network, the ability to connect ADSL to any operator. Heating is a central electric boiler or additional heating (autumn, spring) using warm air from the fireplace on the 2nd floor. The house is connected to water and electricity, wastewater is drained into a septic tank, which is regularly balanced.

The garden is oriented south-west and has a 6 m long greenhouse and a 6 m long swimming pool with solar heating, cover and countercurrent. There is also a metal garage for storing garden equipment and bicycles. There is a mature cherry and a summer apple tree, several currant bushes. Irrigation is assumed by water from its own well equipped with a pump connected to the garden water supply.

It is possible to park about 2 vehicles comfortably on the plot, the other 2 places are in front of the house.

The house is suitable for tenants who are looking for peace and like to take care of the garden and are able and willing to operate and inhabit the house.

There is a kindergarten, elementary school, public transport, library, football field, proximity to the forest and nature (Křivoklát forests begin here, near the valley of the river Loděnice - Kačák). Tours are possible by appointment from 3.1.2021

The amount of advance payments for services - we estimate the price of electricity for heating when the house is fully occupied at about 8500 per month. The consumption of the house is about 20 - 25 MWh depending on the number of heated rooms and the usual temperature set 21 C day, 20 C night. Water charges, garbage cans and waste water disposal are about 2400 (1 family).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu697238
Dispozice7+1
Dostupné od3. 1. 2022
StavVelmi dobrý
Typ budovyDřevostavba
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceInteriér
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha250
VybavenoČástečně
Plocha pozemku769
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Sklep
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDÚhonice
🚶 334 m (4 min)
PoštaÚhonice
🚶 619 m (7 min)
ObchodPotraviny Na Návsi
🚶 673 m (8 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 6 965 m (7 min)
Restaurace
🚘 3 130 m (4 min)
Lékárna
🚘 4 610 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Úhonice
🚶 753 m (9 min)
Mateřská školaMinisvět u Krtečka
🚘 4 457 m (6 min)
SportovištěBoom Tennis Club
🚘 4 536 m (6 min)
Hřiště
🚶 753 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.