Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkySdružení, Praha - Nusle

Sdružení, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné9 800 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2kk v klidné oblasti 8 minut chůze od metra Pankrác, jinak možno spojení bus 188, pravidelné noční busy. Hned vedle domu park Jezerka. Byt je v nejvyšším patře cihlového domu a díky tomu se kolem celého bytu táhne terasa ve tvaru L (na terasu vstup z obou pokojů). Byt je plně vybaven (včetně kuchyně a nábytku). V koupelně je vana, WC je zvlášť. Do bytu je zaveden internet. Do domu je vstup umožněn pouze přes kód.

I am offering a 2-bedroom flat for rent. The flat is situated in a quiet area right next to the park Jezerka. The tube station Pankrác is accessible on foot within 8 minutes, otherwise there is a reliable 188 bus connection, night buses run regularly. The flat is on the top floor of a brick house. That is why there is a wonderful terrase in L shape stretching around the whole flat (can be accessed from both rooms). The flat is fully furnished, bathtube in bathroom, toilet separately. Internet access. The house can be entered only when typing in a personal code.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu69998
Dispozice2+kk
Podlaží5
Plocha57
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.