Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 66 m² bez realitkyBřezinova, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Březinova, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 7,5 m²
Měsíční nájemné12 000 KčUšetříte 2 000 Kč14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 533 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Ihned k dispozici nově zrekonstruovaný, slunný byt v perfektním stavu a ve výborné lokalitě. Dům je zrekonstruovaný, zateplený, v kvalitě vyšší než mnohé novostavby a stojí na vlastním velkém oploceném pozemku. Poskytuje bezpečí, soukromí, zahradu, prostor pro hry a relax. V okolí domu s pouhými 6 byty je vilová zástavba, klidné a čisté ulice, zeleň, slušní sousedé. Parkování je zcela bez problému. Po dohodě mohu uvolnit a poskytnout k pronájmu i garáž (+2 000 Kč) se zavedenou elektřinou, vraty na dálkové ovládání, přímo na pozemku, kde stojí dům, pěkně v bezpečí za dálkově ovládanou branou. V blízkosti domu je zastávka městských i meziměstských autobusů (za 28 minut jste v Praze na metru). V pěší vzdálenosti je vlak na Prahu (za 37 minut jste v přímo centru Prahy). Kousek od domu je lesopark, sportoviště, plavecký stadion, cyklostezky, … ale také nákupní centra, restaurace, škola, školka, gymnázium, … . Byt je na klidném místě a přitom kousek od centra, vše co potřebujete je velmi blízko.

Byt má 3 neprůchozí pokoje, prostorný obývák s jídelnou, ložnici a dětský pokoj využitelný jako pracovna. Kuchyň je samostatná, nově vybavená. Koupelna je nová, stejně jako oddělená toaleta. Vše je propojeno chodbou, tvořící páteř bytu. Byt je zařízený, kromě dětského pokoje, kde je pouze vestavěná skříň. Na podlaze je nová dlažba a nové kvalitní koberce. K bytu náleží prostorný, čistý sklep s oknem a s bezpečným uzamčením (vhodný pro kola, sportovní vybavení atd.). V domě jsou k dispozici dvě sušárny, sklad, bezpečný kryt i další prostory, společná TV anténa a internetové připojení. Bezpečí společných prostor je střeženo.

CENA SE SKLÁDÁ Z TĚCHTO SLOŽEK:

Nájem 12 000 Kč

+ poplatky spojené s bytem a správou domu celkem 3 353 Kč

+ zálohy elektřiny, plynu, vody a vytápění ze společné plynové kotelny v domě, které vám budou vyúčtovány dle skutečné spotřeby.

Vratná kauce 25 000 Kč.

Byt byl kompletně zrekonstruován pro dceru, která se ale rozhodla pro dlouhodobý pobyt v zahraničí. Nový nájemník se nastěhuje v podstatě do nového bytu – nové rozvody elektřiny a plynu, datové rozvody v bytě, nové omítky, nové podlahy, kompletně nová koupelna a kuchyň, nové vstupní bezpečnostní dveře, zrekonstruované všechny vnitřní dveře. Nábytek v obýváku a v ložnici je starší, ale pěkný a ve výborném stavu. V bytě je všechno potřebné vybavení, včetně pračky, trouby, mikrovlnky, ...

Preferujeme dlouhodobý pronájem slušným lidem, nekuřákům, bez domácích zvířat. Garantujeme slušné jednání a férové podmínky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu700604
Dispozice3+1
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha66
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Předzahrádka 1 200 m²
Sklep 7,5 m²
Garáž
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 41 m (0 min)
PoštaKladno 9
🚶 637 m (8 min)
ObchodPenny
🚶 352 m (4 min)
BankaKB
🚶 552 m (7 min)
RestauraceBufet Na Kovárně
🚶 472 m (6 min)
LékárnaDr.Max
🚶 610 m (7 min)
ŠkolaStřední odborná škola a Střední odborné učiliště
🚶 507 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 408 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 819 m (6 min)
HřištěKaménky
🚶 636 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.