Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Teplice nad Metují, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Teplice nad Metují, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Teplice nad Metují, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyTeplice nad Metují - Zdoňov, Královéhradecký kraj

Teplice nad Metují - Zdoňov, Královéhradecký krajMHD 5 minut pěšky

Pronájem Chalupy Zdoňov v oblasti Východní Čechy: 4 ložnice, max. 12 osob.chalupa za noc: léto 3.100kč, zima 2.800kč. Chalupa Kristina se nachází v obci Zdoňov. Nabízí terasu, výhled do zahrady, soukromé parkoviště a bezplatné Wi - Fi.

Zdoňov leží ve východní části Čech, v Broumovském výběžku, v těsné blízkosti Teplicko – Adršpašských skal, na státní hranici s Polskem a je součástí Královehradeckého kraje. První záznamy o obci se v kronikách objevují již od roku 1270,kdy Broumovské okolí osídlili Benediktové. Z původních více jak dvou tisícovek obyvatel, z období sudet, jich zde v současné době žije přibližně 130 stálých, kteří obec osídlili po roce 1945 a později. Uprostřed obce stojí původně gotický kostel, přestavěný v renesanci, u kterého není znám přesný rok výstavby, ale podle různých pramenů je pravděpodobné, že tomu tak bylo v 16.století. Nedaleko kostela se pak nachází i pranýř z 18.století. Díky dvěma přechodům státní hranice (pro pěší a cyklisty) do sousedního Polska je ve Zdoňově obnoven turistický ruch. Chcete - li objevit místo, které leží téměř na konci světa, přijeďte k nám strávit jak aktivní dovolenou v prostředí kopcovitého podhůří Krkonoš, tak i načerpat síly a nadýchat se čerstvého vzduchu. Ráno Vás probudí snad jen kokrhající kohout a spíše než občas projíždějící auto, budete vnímat pasoucí se skot. Věříme, že až nastane okamžik, kdy bude Vaše dovolená končit, budete opět přemýšlet o tom, kdy se sem opět vrátíte a že svůj návrat nebudete dlouho odkládat. Vždy Vás rádi uvítáme.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Kristina
Ložnice4 ložnice
MěstoZdoňov
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 416 m (5 min)
PoštaTeplice nad Metují
🚘 8 381 m (10 min)
Obchod
🚘 7 803 m (9 min)
Restaurace
🚶 519 m (6 min)
LékárnaU sv. Alžběty
🚘 7 796 m (9 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Adršpach
🚘 4 651 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 17 920 m (21 min)
Sportoviště
🚘 18 041 m (21 min)
Hřiště
🚘 7 705 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.