Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyB. Martinů, Chrudim - Chrudim, Pardubický kraj

B. Martinů, Chrudim - Chrudim, Pardubický krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 2 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk 54m2 + balkón 2,5m2 a se sklepní kójí ve druhém patře zděného domu z 60. let s výtahem v klidné části centra Chrudimi v ulici Bohuslava Martinů.

V bytě jsou dva velmi světlé pokoje s kuchyňským koutem. Francouzské okno se vstupem z obývacího pokoje přímo na balkón. V bytě jsou celkem čtyři velká okna do třech světových stran. Nová kuchyňská linka se zvětšenými možnostmi úložného prostoru, indukční varná deska, myčka, horkovzdušná elektrická trouba, digestoř, led podsvícení prac. desky. Luxusní koupelna s velkým oknem, se zateplenou vanou, s turboboost elektrickým bojlerem a místem na pračku i sušičku, toaleta oddělena příčkou. Prostorná chodba, bezpečnostní vchodové dveře, balkón na severovýchod. Bezprahová plovoucí podlaha po celé ploše, v koupelně dlažba. Nová elektroinstalace, nová voda. Výhled do zeleně. V ložnici možnost oddělení samostatného pracovního koutu s oknem pomocí nábytku. Velmi dobrá dopravní dostupnost, cca 5 min od autobusového a vlakového nádraží.

Byt se nachází ve 2. patře s novým výtahem. Celý dům je zateplený, plastová okna. V brzké době proběhne i výměna hlavních domovních dveří. Topení dálkové ústřední. Bezplatné parkování přímo před domem.

Byt je volný k okamžitému nastěhování. Nájem 12 000 Kč plus poplatky zvlášť cca 2000 Kč (voda, topení apod.). Elektřina na nájemce. Plyn není, plynoměr zrušen. Prosím nekouřit v bytě a bez domácích mazlíčků. Pronájem přímo od majitele. Vratná kauce ve výši 15 000 Kč.

RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu704538
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 11. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDChrudim, Škroupova
🚶 74 m (1 min)
PoštaChrudim 1
🚶 737 m (9 min)
Obchod
🚶 98 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 501 m (6 min)
RestauraceStaročeská restaurace
🚶 269 m (3 min)
LékárnaPrima
🚶 264 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Dr. V. Peška
🚶 172 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 505 m (6 min)
SportovištěFitcentrum
🚶 368 m (4 min)
Hřiště
🚶 166 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.