Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyKoliště, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Koliště, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 12 m²
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč
+ Poplatky za energie3 200 Kč
+ Vratná kauce37 500 Kč


Nabízím pronájem kompletně zařízeného bytu 1+kk, který je nově po rekonstrukci. Byt se nachází v širším centru města Brna na ulici Koliště 25, v prvním patře s výhledem do parku a ulice.

Celková plocha bytu je cca 30 m2. Jedná se o garsonku, rozvržením nábytku se podařilo částečně oddělit kuchyň pro dosažení většího soukromí. Kuchyňská linka je plně vybavená spotřebiči, obsahuje indukční varnou desku, digestoř, lednici, varnou konvici a pračku. V kuchyni je připraveno základní nádobí včetně hrnců na vaření.

V druhé části pokoje se nachází dvojlůžková postel 140x200 cm s novou kvalitní matrací a také s dalším úložným prostorem. Vybavení místnosti je doplněno stolem s židlemi, pohodlným křeslem a úložnými regály.

Koupelna je řešena společně s WC a je zde rohový sprchový kout, toaleta a také úložný prostor pro toaletní potřeby.

K bytu bohužel není parkovací stání, ale lze parkovat před domem nebo ve dvoře dle denní sazby provozovatele parkoviště. Nájemní smlouva by byla na min. 1 rok.

Budova, ve které je tento byt, se nachází v atraktivní lokalitě s perfektní dopravní dostupností a poskytuje jak široké možnosti služeb, tak i kulturního a sportovního vyžití:

Řada míst je k dosažení pěší chůzí:

- hlavní nádraží jen 10 minut,

- centrum města 15 minut,

- Moravské náměstí necelých 10 minut,

- obchodní centrum IBC, které poskytuje řadu služeb (restaurace, prodejna potravin, banka, pošta, lékárna) je přístupné přes dvůr domu a je vzdálené pouze 100 m od domu,

- zastávka tramvaje je 250 m od domu.

V blízkosti bytu je Janáčkovo a Mahenovo divadlo, kino Scala, a dále řada možností sportovního vyžití (fitness, park Lužánky).

Byt je ideální pro aktivního člověka, který ocení blízkost všech služeb a který se nechce zabývat zařizováním, protože v bytě najde vše od úložných prostor, nádobí až po úklidové prostředky či sušák na prádlo. Do tohoto bytu skutečně stačí přijít jen s taškou či kufrem osobních věcí.

Předností bytu je nový a moderní nábytek, který je variabilní a přizpůsobí se potřebám nájemníka, který v době home-office jistě ocení oddělenou kuchyň, která dává pocit, že nežijete jen v jedné místnost. Ulice Koliště je sice frekventovanější, ale renovovaná dvojitá okna nepropusti hluk, a i z prvního patra je krásný výhled do parku a na Janáčkovo divadlo.

Na vybavení bytu jsme si dali záležet a věříme, že se Vám tady bude dobře bydlet.

Těšíme se na Vaše zprávy.

I am offering fully furnished studio (1+kk) after renovation in close distance to Brno city centre. Apartment is located on the street Koliště 25 on the 1st floor with the view to the stress. The studio has square area of 30 m2.

Even though it is a one room apartment, we tried to create a divided kitchen space by the use of furniture. The kitchen has modern look and has all the necessary equipment. You will find there induction stove with above ventilator, fridge, washing machine and teakettle. There is also all dining equipment.

In the second part of the apartment, you will find double-bed with new mattress and storage place. The bed is accompanied with dining table with chairs, comfortable armchair, and bookshelves.

In the bathroom there is WC with shower, and you can find here storage space for all the bathroom stuff.

The building, in which the studio is located, is not far from the city centre with great access to public transport together with high variety of cultural and sport services:

- Tram stop 250m from the building (tram lines 1, 3 and 9)

- 10 min to train station (by foot)

- 10 min to Moravské náměstí (by foot)

- 15 min to city centre (by foot)

- Behind the building there is shopping centre IBC in which you can find restarurant, grocery store, bank, post office, pharmacy and it lies in the distance of 100 m from the studio !

- Janáček’s and Mahen’s theatre is just across the street + cinema Scala is closeby.

- Park Lužánky is not that far as well

This is studio best for the active and outgoing person who will appreciate all the close service and who would not like to deal with furnishing this apartment. There is really everything – multiple closets, plates and even cleaning stuff. You can just move in with your suitcase!

In addition to this, you will probably really appreciate the separated kitchen from the living in this time of home-offices which gives a feeling that you are not living in one room. The street Koliště has quite heavy traffic on in, but the renovated windows will protect you from the noise in rush hour. Actually, from the window you have view to the park at Janačkovo divadlo then to this busy street.

The rent is 12 500 CZK/month + 2620 CZK/month for utilities (hot water, heating and cleaning of the building) + 630 CZK/month electricity and 400 CZK/month for 300/300 Mbit/s internet connection. The deposit it 3 x rent = 37 500 CZK. The contract is in Czech/English variation, I will send it to you upon a request.

We took really a lot of time to furnish this studio and we think that you will enjoy living in it.

We are looking forward to be hearing from you

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu705332
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Sklep 12 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí 28. října
🚶 277 m (3 min)
PoštaBrno 4
🚶 155 m (2 min)
ObchodBrněnka
🚶 145 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 291 m (3 min)
RestauraceTanuki Sushi
🚶 165 m (2 min)
LékárnaPilulka
🚶 289 m (3 min)
ŠkolaZŠ Lidická
🚶 437 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola náměstí 28. října
🚶 512 m (6 min)
SportovištěMy Fit
🚶 269 m (3 min)
Hřiště
🚶 265 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.