Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 75 m² bez realitkyKlatovská třída, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Klatovská třída, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Hledáme spolupracovníka(y) na výpomoc s ubytováním hostů (se znalostí alespoň anglického jazyka) do apartmánů, které jsou o dvě patra níže, než nabízený byt. Vhodnému kandidátovi nabízíme k pronájmu krásný, světlý a klimatizovaný podkrovní byt 2+kk o celkové velikosti 75m2 v centru města. Byt je částečně vybavený a připravený k nastěhování. Je vhodný pro menší rodinu, pár nebo spolubydlení. Ze vstupní chodby se vchází do obývacího pokoje s odděleným kuchyňským koutem a koupelny se sprchovým koutem a s WC (+ pračka). Z obývacího pokoje pak vedou dveře do ložnice nebo šatny. Ložnice má též vlastní šatnu. Kuchyňský kout je vybaven linkou s troubou, sklokeramickou deskou, myčkou na nádobí, rychlovarnou konvicí, digestoří, vestavěnou ledničkou s mrazákem. Byt je vytápěn z centrální domovní kotelny, ohřev vody je zajištěn boilerem. Možnost připojení vysokorychlostního internetu a televize od UPC. Záloha na služby činí 2000Kč/měsíc. Byt se nachází ve 4 podlaží činžovního domu s výtahem, který prošel revitalizací vnitřních prostor a je přímo u zastávky městské dopravy.javascript: V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost. Nájemce na sebe převádí elektřinu.

Kauce ve výši 2 nájmů je splatná při podpisu smlouvy + první nájem a záloha na služby.

Prohlídka možná po dohodě.

We are looking for an co-worker(s) to help with guest accommodation (with at least English language skills) in apartments which are two floors lower than the offered apartment. For the suitable candidate we offer for rent a beautiful, bright and air-conditioned penthouse apartment of 2+kk with a total size of 75m2 in the city centre. The apartment is partially furnished and is ready to move in. It is suitable for a small family, couple or roommate. From the entrance hall you enter the living room with separate kitchenette and bathroom with shower and toilet (+ washing machine). From the living room, a door leads to the bedroom or dressing room. The bedroom also has its own wardrobe. The kitchenette is equipped with an oven, ceramic hob, dishwasher, kettle, extractor hood, built-in fridge with freezer. The apartment is heated from the central boiler, water heating is provided by a boiler. Possibility to connect high-speed internet and TV from UPC. The deposit for utilities is 2000CZK/month. The apartment is located on the 4th floor of an apartment building with elevator, which has undergone a revitalization of the interior and is right next to the public transport stop. The building is close to all amenities. The tenant transfers the electricity to himself.

A deposit of 2 rents is payable on signing the contract + first rent and deposit for utilities.

Viewing possible by agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu705474
Dispozice2+kk
Dostupné od3. 6. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 0 minut pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Práce
🚶 9 m (0 min)
PoštaPlzeň 4
🚶 479 m (6 min)
ObchodMalinová
🚶 130 m (2 min)
BankaRaiffeisen BANK
🚶 111 m (1 min)
RestauraceJ.Gotti
🚶 107 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 107 m (1 min)
ŠkolaBezpečnostně právní akademie
🚶 152 m (2 min)
Mateřská škola49. mateřská škola Plzeň
🚶 482 m (6 min)
SportovištěKrav Mága gym
🚶 337 m (4 min)
Hřiště
🚶 440 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.