Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyBrno - Kníničky, Jihomoravský kraj

Brno - Kníničky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 600 Kč

+ Poplatky za energie2 700 Kč
+ Vratná kauce12 300 Kč


Slunný, plně vybavený se samostatným vchodem. Byt 1+kk, 28m2 , koupelna s WC, předsíňka. V ceně je i internet a kabelová televize. Bezproblémové parkování, klid, MHD v rámci šalinkarty, přehrada, lesy, sousedí se ZOO. K nastěhování téměř ihned, je možný i krátkodobý pronájem. Přijd´te pouze s osobními věcmi, k dispozici je vše, lednice, pračka, televize, kuch. kout se dvěma el. plotýnkami, indukční plotýnka, trouba, mikrovlnka, sprchový kout, koupelnový žebřík a koupelnový nábytek, bílá šatní zrcadlová skříň, dvě postele, stůl, 2 židle, křeslo, měřiče spotřeby vody a elektřiny. Kauce 12.300,- Kč. Zvířátko nevadí. 1 - 2 osoby maximálně. Prosíme potvrzení o bezdlužnosti. Prohlídky kdykoli.

The owner offers an apartment 1 + kk, 28 m2, including the hall. The apartment is sunny, fully equipped, with a separate entrance. The price also includes internet and cable TV. The apartment and the house are after reconstruction, quiet. Hassle-free parking, public transport, close to the zoo, dam, forests, although we are in Brno-město. To move in only with personal belongings. There is all, what you need. A refrigerator, washing machine, TV, shower, bathroom furniture, white wardrobe mirror, two beds, table, 2 chairs, armchair, kitchen, corner with two electric hotplates and two induction hobs, oven, microwave. The photos are a little older, the equipment is better than in the picture. Energy billing/accounting, water meters. To move in from now, short-term rental possible too. Deposit CZK 12500. A little animal is OK. We prefer 1 person. Visiting each afternoon.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu706078
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha28
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Domácí mazlíčci vítáni
MHD 4 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDRozdrojovice, Na dědině
🚘 1 520 m (4 min)
PoštaJinačovice
🚘 4 187 m (9 min)
ObchodPapája Market
🚘 1 543 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 6 274 m (15 min)
RestauraceU Jeroušků
🚘 1 088 m (3 min)
LékárnaLékárna Lýskova
🚘 8 046 m (18 min)
Škola
🚘 1 281 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 288 m (3 min)
SportovištěTJ Vodáci Brno
🚘 2 905 m (5 min)
Hřiště
🚘 2 132 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.