Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1013 m² bez realitkyNa Lhotkách, Bavoryně - Bavoryně, Středočeský kraj

Na Lhotkách, Bavoryně - Bavoryně, Středočeský kraj
Cena5 926 050 Kč

Tato nemovitost již od 25 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tímto nabízíme k prodeji náš pozemek v obci Bavoryně, hned u města Zdice v okrese Beroun.

Pozemek o výměře 1013 metrů čtverečních je jeden z posledních nezastavěných v dané lokalitě. Výstavba je možná okamžitě, a to díky zpevněné komunikaci a kompletním inženýrským sítím.

Bavoryně je malebná obec s 367 zaznamenanými obyvateli, ležící přímo u sjezdu dálnice D5 na 28. kilometru. Dva kilometry vzdálené město Zdice poskytuje kompletní zázemí pro vaši rodinu, včetně zcela nové budovy základní školy, množství sportovních a občerstvovacích zařízení, i vyhledávaného koupaliště.

Autobusová i automobilová dostupnost je zajisté jednou z nejsilnějších stránek této lokality. Osobním automobilem se dostanete do Prahy během 20 minut a do Plzně za 35 minut.

Autobusová zastávka vzdálená 5 minut pěšky nabízí přímé spojení do blízkého Berouna, Prahy, Plzně i Příbrami.

Není moc míst lépe kombinujících dopravní kompaktnost a blízkost přírody než Bavoryně. Nepropásněte svou šanci na pohodlnou rodinnou budoucnost. Budeme se těšit na vaši zprávu či telefonát.

Prosíme realitní makléře a jiné zástupce realitních kanceláří o to, aby nás nekontaktovali a ušetřili tím čas oběma stranám.

Evidenční číslo parcely 284/211.

We hereby offer our piece of land in Bavoryne, right next to Zdice town in the Beroun area.

1013 square meters size land is one of the last not touched holdings in the mentioned area. Thanks to all the utility connections (gas, electricity, sewage) and a solid ground street, it is ready to be built on.

Bavoryne is a small village with 367 registered inhabitants laying right at the D5 highway exit on the 28th kilometer. In the two kilometers far town of Zdice, you will find a full package of amenities for your family, including a brand new elementary school building, numerous sports grounds, restaurants, and a well-known summer aquapark.

One of the biggest pros of this place is definitely its traffic availability. By car, you will reach the city of Prague in 20 minutes and Pilsen in 35 minutes. The bus stop located 5 minutes by walk away offers a straight connection to the near Beroun, Prague, Pilsen, and Pribram.

There are not many places combining nature and quick access to the bigger cities better than Bavoryne. Don't miss your chance for a solid family future (or great investment). We will be looking forward to receiving your email.

Real estate offices and agents, DO NOT CONTACT US. Thank you.

PS English speakers, please do not call due to the language barrier.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu707997
Dostupné od8. 1. 2023
Typ pozemkuStavební
Plocha 1 013
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBavoryně, rozcestí
🚶 599 m (7 min)
PoštaZdice
🚘 2 846 m (5 min)
ObchodCOOP
🚘 2 429 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 967 m (6 min)
RestauraceHostinec U Vrbů
🚘 1 614 m (3 min)
Lékárna
🚘 2 783 m (5 min)
ŠkolaZŠ Zdice (2. stupeň)
🚘 2 431 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 6 316 m (9 min)
SportovištěKoupaliště Města Zdice
🚘 1 485 m (3 min)
Hřiště
🚘 1 551 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.