Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 125 m² bez realitkyHusníkova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Husníkova, Praha - StodůlkyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena12 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 708 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte moderní prostorný byt pro větší rodinu s dostakem prostoru nebo byt, kde budete mít i pohodlnou pracovnu pro práci z domova a pohodlný život? Nabízíme Vám moderní, velice prostorný světlý mezonetový byt s dispozicí 5+kk s luxusními prvky jako klimatizace nebo centrální PC a TV rozvod do všech pokojů. Celková plocha bytu bez sklepa je 124m2, orientace bytu je JV a SZ s výhledem do Centrálního parku. Nemovitost se nachází jen pár kroků od stanice metra B-Hůrka a relaxační zóny Centrální park nebo Prokopské údolí s mnoha sportovišti, dětskými hřišti a možností grilování. V okolí bytu dále najdete kompletní občanskou vybavenost – supermarkety, restaurace, poštu, lékaře atd. Díky svojí poloze jste za 12min v centru Prahy, za 40 minut na letišti nebo za 5min na dálnici. Byt se nachází v kompletně revitalizovaném panelovém domě (nové stoupačky, výtah, nová střecha, zateplení) a je umístěn v 7. a 8. podlaží, v okolí domu je plno zeleně.

Vstup do bytu je v 7. patře, kde se nalézá prostorná vstupní chodba/hala (11,15m2) s dostatkem úložného prostoru na boty, kabáty atd., dále je zde vstup do pokoje/pracovny (11,4m2) a masivní dřevěné schody do patra. Pod schody je umístěna velká komora (3,3m2).

V patře, které převážně slouží jako hlavní rodinný prostor, se nalézají dva dětské pokoje (10,2m2 a 11,4m2) s výhledem na park a metro, koupelna s vanou a toaletou (5,3m2), druhá koupelna se sprchovým koutem a WC (4,4m2) je umístěna vedle prostorné ložnice (14,3m2) a prostorný obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní (29,4m2) do U – ta je vybavena vestavnými spotřebiči (horkovzdušná toruba, mikrovlnka, myčka) a dominuje jí velká americká lednice s výrobníkem ledu. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou lodžii (6,7m2) s výhledem do přírody. Na tomto patře se dále nachází druhá komora, kde je umístěna pračka, sušička, hlavní rozvaděč počítačové sítě a TV. Při rekonstrukci se použily kvalitní materiály jako dřevěné interiérové dveře Sapeli, vstupní bezpečnostní dveře NEXT, luxusní podlaha Parador Trentime v designu dubové prkno (vytváří dojem rodinného domu), dřevěné schodiště, v pokojích je použit kvalitní koberec s dlouhou stálostí a životností, vstupní hala, koupelny a komory mají na podlaze dlažbu. V ložnici a dětských pokojích jsou nová 6-komorová plastová okna se zvýšenou izolací, ve zbylých místnostech jsou 5-komorová okna. V horkých letních dnech jistě oceníte vybavení obývacího pokoje a ložnice klimatizací a pro moderní bydlení je do každého pokoje rozvedena počítačová síť a TV. K bytu náleží sklep v suterénu domu (1,5m2).

Noví majitelé jistě ocení, že v bytě je vše hotové a nejsou nutné žádné větší opravy či rekonstrukce, nanejvýše výmalba dle individuálních preferencí. Většina vybavení bytu (sedačka, skříně, postele, stoly, pračka atd.) zůstane a tak se stěhování zúží převážně na drobnosti, elektroniku a osobní věci.

Díky velikosti a počtu pokojů si členové i větší rodiny najdou svoje soukromé zóny a nebudou se navzájem rušit. Užitná plocha 124m2 a mezonetový styl bytu spíše připomíná atmosféru rodinného domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu711505
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží7
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha125
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHůrka
🚶 186 m (2 min)
PoštaPraha 58
🚶 338 m (4 min)
ObchodJečmínek
🚶 274 m (3 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 363 m (4 min)
RestauraceNa Výsluní
🚶 295 m (4 min)
LékárnaHůrka
🚶 262 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Jaroslava Heyrovského
🚶 493 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Havaj
🚶 607 m (7 min)
Sportoviště
🚶 813 m (10 min)
Hřiště
🚶 131 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.