Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 150 m² bez realitkyVelká Buková - Velká Buková, Středočeský kraj

Velká Buková - Velká Buková, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Cena4 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 314 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Víte, že špekáčky chutnají dietně, když jsou opečené na ohni u táboráku? Víte, že není nic lepšího, než v pátek vyrazit z města do přírody? Věděli jste, že kousek od lesa se božsky spí? Tohle všechno nejsem schopná podložit vědeckou studií, ale prostě životní zkušeností- protože prodáváme naši milovanou rodinnou chatu. Když se řekne chata, je to takový ten malý dřevěný krcálek, ale tohle je prostě krásný zděný dům, který potřebuje trošku péče a hodně lásky- a on vám to stokrát vrátí…

Na téhle chatě měli moji rodiče svatbu, já jsem tam jezdila od miminka, moje babička s dědou ji postavili vlastníma rukama po práci a o víkendech... Jenže náš příběh se tam již dopsal, nikdo z nás tam už nemá čas jezdit, všichni máme domy na vesnici a babička s dědou už nemůžou. A tak chceme, aby někdo jiný mohl psát své životní příběhy na téhle chatě- třeba tam také můžete mít svatbu, můžete tam vozit děti a chodit s nimi na výlety na Křivoklát. Nebo prostě relaxovat s pivem v jedné ruce, knížkou v ruce druhé a štěbetáním ptáků místo Netlixu.

-ticho, klid a svoboda, návrat ke kořenům (někdy až doslova), plně vybavená dle vašich potřeb (pokud budete mít zájem), postavená s láskou a péčí, dva záchody, jedna koupelna s luxusními dlaždicemi (viz foto), co by kamenem dohodil na Křivoklát, velké množství míst na spaní, dvě kuchyně, krbová kamna, poslední chata v chatové osadě, takže klid jako v kostele, houby na podzim, soulad s přírodou jako z pohádky, kousek od Prahy, součástí chráněné oblasti (nelze stavět další chaty), všechny chaty jsou v dostatečné vzdálenosti (nikdo nevidí na vás, vy na ně), zavedena elektřina 220/380V, zavedená voda – vodovod ( od jara do podzimu), el. průtokový ohřívač na ohřev teplé vody

V přízemí je garáž, která slouží jako zimní zahrada. Z garáže se jde do koupelny, dílny(špajzky) a na toaletu. Součástí je i letní kuchyň, aby se nemuselo lítat s každým čerstvým a voňavým koláčem nahoru a dolu.

V prvním patře je jedna velká místnost, která slouží jako obývací pokoj, jídelna a kuchyň. Jsou tam krbová kamna, kterými si můžete topit, kuchyň na vaření s kamny a rozkládací gauč. Součástí obývacího pokoje je dlouholetá sbírka džbánků mého dědečka.

Po schodech se dostanete do obdélníkové ložnice s balkónem.Do ložnice se vejdou dvě manželské postele a jedna jednolůžková. Na balkóně můžete přes den vyvětrat duchny, nebo když se třeba pohádáte u sekání trávy, tak jeden může trucovat u větrání peřin.

Dispozice je tedy 2kk v otevřené dispozici

Teď už jen stačí vychladit pivo, koupit víno a chipsy, vymyslet, jak si chatu přizpůsobíte ke své vysněné představě a můžete bydlet! Jo a ještě ty špekáčky a hořčici!

PS. Fotky jsou real, jsem fotografka, tak jsem si s tím pohrála :-) Více fotek není problém poslat, nebo samozřejmě ideálně osobní prohlídka na čerstvém vzduchu. Součástí prohlídky je opékání špekáčků :-D

DŮM STOJÍ NA VLASTNÍM POZEMKU, ten je součástí prodeje také.

*******V případě RYCHLÉHO JEDNÁNÍ sleva možná!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu712287
Dispozice3+kk
Dostupné od31. 3. 2022
Podlaží1
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha150
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku597
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVšetaty, háj. Čepiny
🚶 246 m (3 min)
PoštaPavlíkov
🚘 4 666 m (6 min)
ObchodCoop
🚘 4 751 m (7 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 10 494 m (13 min)
RestauraceNa ostrově
🚘 3 395 m (9 min)
LékárnaU Zlatého lva
🚘 10 593 m (14 min)
Škola3.ZŠ Rakovník
🚘 9 899 m (13 min)
Mateřská školaMateřská škola Slabce
🚘 11 157 m (14 min)
SportovištěTJ Sokol
🚘 8 586 m (11 min)
Hřiště
🚘 9 514 m (14 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.