Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vlastějovice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vlastějovice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Vlastějovice, Středočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyVlastějovice - Kounice nad Sázavou, Středočeský kraj

Vlastějovice - Kounice nad Sázavou, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky

Pronájem Chaty Vlastějovice v oblasti Střední Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 12 osob.za apartmán za týden: léto 10.000kč. Od sezóny 2022 a 2023 nabízíme k pronájmu 3 (celková kapacita 12 lůžek) nově zrekonstruované chaty, které jsou součástí areálu rekreačního střediska AVIA ve Vlastějovicích. Chaty jsou 4 lůžkové, k dispozici je plně vybavená kuchyň - lednice s mrazákem, rychlovarná konev, mikrovlnná trouba, varná deska, topinkovač, nádobí, venkovní gril na dřevěné uhlí, lehátka na opalování. K použití je také káva, čaj, olej nebo různé druhy koření pro večerní grilování. Součástí chaty je samozřejmě záchod, koupelna se sprchovým koutem a také venkovní terasa s výhledem na louky a les. Kousek od rekreačního střediska cca 1 km se nachází jez, možnost koupání nebo rybaření v řece Sázavě. Nově zrekonstruované chaty jsou v klidném prostředí, vhodné pro rodiny s dětmi nebo pro jednotlivce. Místo je zajímavé svou polohou mezi Zručí a Ledčí nad Sázavou, je ideálním místem pro turistiku, houbaření, rybaření, cykloturistiku i vodní sporty. Chaty jsou situovány v přírodě s výhledem na nedaleký les. Vytvořili jsme místo pro milovníky přírody, chaty jsou v klidném prostředí, které nabízí místo k regeneraci s dostatkem prostoru na soukromí, ale také na společné chvíle s rodinou či přáteli.

Voda je v chatách a v celém areálu rekreačního střediska pitná. Na terase je možné používat gril, součástí areálu je ohniště na opékání buřtíků.

Parametry nemovitosti

NázevRekreační středisko AVIA
Ložnice3 ložnice
MěstoVlastějovice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 12 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete

MHDVlastějovice
🚶 298 m (4 min)
PoštaVlastějovice
🚶 564 m (7 min)
ObchodCOOP
🚘 9 384 m (11 min)
Banka
🚘 10 734 m (11 min)
Restaurace
🚘 823 m (1 min)
LékárnaLékárna u anděla
🚘 11 235 m (11 min)
ŠkolaI. Základní škola Zruč nad Sázavou
🚘 11 717 m (12 min)
Mateřská školaMŠ Malostranská
🚘 10 793 m (11 min)
Sportoviště
🚘 11 777 m (13 min)
HřištěDětské hřiště
🚶 465 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.