Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 160 m² bez realitkyBřeziněveská, Praha - Kobylisy

Rezervováno
Březiněveská, Praha - KobylisyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Cena9 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 398 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V cihlovém domě v klidné lokalitě 4minuty chůze od stanice metra Kobylisy nabízíme zrekonstruovaný byt 3+1, 84 m2 se dvěma balkońy a  s možností vybudování mezonetu o velikosti 160m2 s terasou.Byt se nachází ve 2.patře a skládá se ze dvou prostorných pokojů ( 20m2) situovaných do klidného vnitrobloku, samostatné kuchyně a dalšího neprůchozího pokoje (14m2) směrem do klidné ulice. Dále je v bytě předsíň s vestavěnou skříní a úložnými prostory, koupelna s rohovou vanou, samostatné wc a komora, k bytu náleží i zděný sklep (5,2m2). Možnost využití sušárny a nová kolárna/kočárkárna.  V celém bytě je nová elektroinstalace v mědi, ústřední dálkové topení, v celém domě proběhla rekonstrukce odpadů a stoupaček v r. 2021. V domě je pouze šest bytových jednotek, bydlení je tedy klidné a přátelské.   Dobře fungující SVJ, bezproblémové parkování v klidné ulici přímo před domem, z druhé strany domu otevřený vnitroblok.Byt se nachází v posledním patře a budoucí majitel bude mít výhradní možnost  odkupu půdních prostor nad bytovou jednotkou a možnost vytvoření mezonetu o celkové velikosti cca 160m2 s terasou, jedná se o ceně odkupu cca 80m2 za 20 000kč/m2.V plánu SVJ je v blízké době rekonstrukce střechy a tepelné čerpadlo s čerpáním dotací Zelená úsporám, bez nutnosti využití úvěru.V okolí domu je spousta zeleně na procházky a výlety ( Ďáblický háj a lesopark Okrouhlík, koupaliště, kluziště, supermarkety i OC Letňany, poliklinika, školy, školky, dětská hřiště, sportovní centra, ...) Zastávka tramvaje cca 2min, bus a metro 5min - tedy výborná dostupnost do centra města.

(pzn. poslední dvě fotografie jsou vizualizace pro představu možného mezonetu)

In a brick house in a quiet location 4 minutes walk from the metro station Kobylisy we offer a renovated apartment 3 +1, 84 m2 with two balconies and the possibility of building a maisonette of 160 m2 with a terrace. The apartment is located on the 2nd floor and consists of two spacious rooms ( 20m2) situated in a quiet courtyard, separate kitchen and another separate room (14m2) towards a quiet street. There is also a hall with a built-in wardrobe and storage space, a bathroom with a corner bath, a separate toilet and a storage room, the apartment also has a brick cellar (5.2 m2). Possibility to use a drying room and a new bicycle / pram shed. The whole apartment has a new wiring in copper, central district heating. The house has only six residential units, so living is quiet and friendly. Well-functioning SVJ, no problem parking in a quiet street directly in front of the house, open courtyard on the other side of the house. The apartment is located on the top floor and the future owner will have the exclusive option to purchase attic space above , it is a purchase price of about 80 square meters for 20,000 CZK / m2. The SVJ's plan is to reconstruct the roof and the heat pump in the near future with the drawing of the Green Savings subsidy, without the need to use a loan.

There is a lot of greenery around the house for walks and trips (Ďáblický háj and Okrouhlík forest park, swimming pool, ice rink, supermarkets and OC Letňany, polyclinic, schools, kindergartens, playgrounds, sports centers, ...) Tram stop about 2 minutes, bus and metro 5min - excellent access to the city center.

( note: the first two photos are visualizations for the idea of a possible maisonette)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu713554
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha160
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky
Sklep

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 136 m (2 min)
PoštaPraha 85
🚘 1 657 m (4 min)
Obchod
🚶 176 m (2 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 389 m (5 min)
RestauraceDong Hai
🚶 238 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 273 m (3 min)
ŠkolaZUŠ Klapkova
🚶 362 m (4 min)
Mateřská školazákladní a mateřská škola U Školské Zahrady
🚶 492 m (6 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚶 645 m (8 min)
Hřiště
🚶 498 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.