Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyČechovo nábřeží, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Rezervováno
Čechovo nábřeží, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitel prodám plně zařízený, nově zrekonstruovaný byt, ve kterém se snoubí genius loci 100 let starého secesního domu s kombinací elegance retro prvků první republiky a současně moderně provedené rekonstrukce, při které se myslelo na každý detail.

Byt 2+kk je v OV v krásném historickém cihlovém domě v secesním stylu (dům navržen architektem Oldřichem Liskou v letech 1919 - 1924) v úplném centru města - ulice Čechovo nábřeží (č.p. 518) a přitom v těsné blízkosti zeleně (Bubeníkovy sady). Celková plocha je 64.5 m2 (podlahová plocha bytu dle NOZ je 54 m2, uzamykatelný sklepní prostor 10.5 m2 - dle prohlášení vlastníka nepatří přímo k bytu, využívá ho ale pouze tento byt) . Byt se nachází ve 2. NP s výtahem (v mezipatře). Dům je velmi udržovaný (opravená čelní fasáda i fasáda do dvora, nové vstupní dveře, výtah, měněná špaletová okna, provedena výměna stoupaček), velmi dobře fungující SVJ bez dluhů. Ve vnitrobloku je krásná a klidná udržovaná uzavřená zahrádka s pergolou, posezením, grilem a udírnou, stojany na kola a herními prvky pro děti (pískoviště, trampolína). V domě je 18 bytů. Okna jsou do tichého vnitrobloku. Díky stropům, které mají výšku od 3 m do 3.25 m, a také díky orientaci celého bytu na SV působí celý prostor jako velmi vzdušný a světlý a v letních měsících je nespornou výhodou nepřehřívání bytu.

Byt je po kompletní rekonstrukci (duben 2022) navržené bytovým architektem - v ložnici je provedena renovace vlysových bukových podlah, v obývacím pokoji položena kvalitní německá laminátová podlaha, v předsíni a koupelně retro dlažba (s podlahovým topením), která vrací bytu luxusní prvorepublikový styl, dále nová kuchyňská linka na míru vč. vestavné lednice, myčky, horkovzdušné trouby, sklokeramické varné desky, digestoře a granitového dřezu, nová koupelna se sprchovým koutem, závěsným WC, topným žebříkem, designovým bojlerem na TUV elegantně schovaným ve vestavěné zrcadlové skříňce, v celém bytě vestavěný nábytek na míru, nové štukové omítky, elektroinstalace v mědi, nové rozvody odpadů, vody, interiérové dveře s obložkami, LED osvětlení. V bytě dostatek prostoru pro další vestavěné skříně a úložné prostory (v ložnici, obývacím pokoji), provedena příprava na pračku a sušičku (skryto v předsíňové vestavěné skříni) a internet. Vytápění řešeno pomocí elektrických stropních infrapanelů s dotykovým termostatem v každé místnosti v kombinaci s podlahovým topením v předsíni a koupelně, ohřev TUV pomocí bojleru Ariston s objemem 100 l a funkcí smart. Díky tomu bude v bytě zaveden nízký tarif s levnou sazbou za elektřinu po dobu 20 hod denně. V bytě po rekonstrukci nikdo nebydlel. Všechny kuchyňské spotřebiče se záručním listem (4 roky). Byt prodáván včetně veškerého vybavení, které je již v ceně.

Byt nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Velmi nízké měsíční náklady (celkem 1300 kč, z toho FO je 978 kč, k tomu cena za elektřinu a elektrické vytápění). V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost - centrum města (u domu park Bubeníkovy sady, zastávka MHD 150 m, Pernštýnské náměstí 350 m, Třída Míru a divadlo 500m, Aquacentrum 600 m, zámek a Tyršovy sady 700 m, v bezprostřední blízkosti kompletní občanská vybavenost - obchod, škola, školka, cyklostezky). Parkovaní přímo před domem. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice.

Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis v ceně, s případným financováním nemovitosti hypotékou může pomoci náš hypotéční specialista. V případě rychlého jednáni či platbě v hotovosti možné jednání o ceně.

Kontakt Ing. Petr Jiráček, 724 737 290. Více info o našich realizacích a standardu na www.amme.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716532
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrajský úřad
🚶 160 m (2 min)
PoštaPardubice 1
🚶 755 m (9 min)
Obchod
🚶 175 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 518 m (6 min)
RestauraceU Vatikána
🚶 357 m (4 min)
LékárnaU Kostelíčka
🚶 261 m (3 min)
ŠkolaSPŠE a VOŠ
🚶 436 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 319 m (4 min)
Sportoviště
🚶 823 m (10 min)
Hřiště
🚶 247 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.