Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitky

Langrova, Brno - Slatina, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Lodžie

Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 767 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,44 %.


Prodej bytu 2+kk 46 m²

Langrova, Brno - Slatina

Byt k dispozici nejdříve od 1.8.2022

Nabízím k prodeji byt 2+kk s balkónem na ulici Langrova v Brně - Slatině. Bytový dům je cihlový, s výtahem, instalační šachty v bytech jsou zděné, dům je po rekonstrukci zateplení (r.2021), včetně opravy balkónů. Okna jsou vybaveny kvalitními sítěmi proti hmyzu, včetně balkónových dveří. Vytápění bytu je centrální z vlastní kotelny pro celý objekt.

Byt celkovou s podlahovou plochou 42,6 m2 a balkónem 3,5 m2 se nachází v 2. nadzemním podlaží cihlového domu. 1 podlaží domu je vstup, sklepy a garáže.

Zařízení bytu není součástí prodejní ceny, dle domluvy lze přidat ke koupi – jedná se o zánovní plynový sporák s elektrickou troubou, pračku, ledničku a velkou šatní skříň.

Koupelna je vybavena vanou, novým umyvadlem s vestavěnou skříňkou, toaletou, novým elektrickým otopným žebříkem a přípojkou na pračku. Je odvětraná ventilátorem se samostatným vypínačem s doběhem.

Do bytu je zaveden kabelový internet (například NetBox). Dům má společnou TV anténu. Spotřeba vody i tepla je odečítána dálkově.

Dům má k dispozici společné prostory – sušárna přímo na patře bytu, kočárkárna/kolárna v přízemí k dispozici ke společnému užívání, zajištěna trezorovým zámkem proti vykradení.

Byt je orientován na východ.

Městská část Slatina disponuje kompletní občanskou vybaveností: zastávky MHD kousek od domu (Trolejbus 31,33), výborné je napojení na D1 a ulici Ostravská vedoucí do centra Brna, v blízkém okolí jsou parky a dětská hřiště, nákupní centrum Kaufland a Lidl s přidruženými službami je cca 1 km od domu (2 zastávky MHD).

RK nevolat/nepsat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716534
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha46
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 17 767 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,44 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google