Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Třemošná, Plzeňský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Třemošná, Plzeňský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Třemošná, Plzeňský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyTřemošná - Záluží u Třemošné, Plzeňský kraj

Třemošná - Záluží u Třemošné, Plzeňský krajMHD 9 minut pěšky

vila za týden: celoročně 26.000 Kč

Více informací


Pronájem Vily Záluží v oblasti Západní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 2 až 4 osoby.vila za týden: celoročně 26.000kč. Pronájem vily s bazénem a vířivkou a saunou, k dispozici větší obývací pokoj 25m2 s krbem, s rozkládací sedačkou a kuchyňským koutem a barem plně vybaveným, ložnice, relaxační místnost s infra saunou, wellness zóna s vířivkou a saunou a sprchovým koutem, WC, terasa s bazénem s mořskou vodou, pergola pro grilování, menší hřiště. Zastřešené parkovací místo. V objektu je WIFI připojení, TV a rádio. Bazén je vyhřívaný se slanou vodou a zastřešený, možnost koupání i při nepříznivém počasí.

V blízkosti les, možnost využití cyklostezek kolem boleveckých rybníků, procházky v okolí boleveckých rybníků, poblíž cca 2 km restaurace s bowlingem, pizzerie, restaurace s venkovním posezením v městě Třemošná cca 1 km od objektu. Koupání v přírodních rybnících Bolevecký rybník, Šídlovecký rybník, Kamenný rybník, V okolí Šídloveckého rybníku je ranč pro vyjížďky na koních RANČ ŠÍDLOVÁK. Nedaleko rozhledna Krkavec. Poblíž město Plzeň kde se nachází Plzeňský Pivovar, plzeňské podzemí, plzeňská zoo, plzeňská Techmania, Depo 2015,cca 27 km se FANTASY GOLF Plasy, minigolf adventure ve stylu amerického západu a vlastní zoo. 1,5 km od vily se nachází multifunkční sportovní areál, kde je možné hrát tenis, voleyball, a jiné míčové hry, v areálu je dětské hřiště a dráha pro inline brusle, v areálu je restaurace s letní zahrádkou.

Parametry nemovitosti

NázevRelaxklub Třemošná
Ložnice2 ložnice
MěstoZáluží
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacita2 až 4 osoby
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřemošná, Záluží
🚶 751 m (9 min)
PoštaTřemošná
🚘 1 994 m (4 min)
ObchodCoop
🚘 2 046 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 5 644 m (7 min)
RestauraceAlbion
🚘 2 198 m (4 min)
Lékárna
🚘 1 854 m (4 min)
Škola1. základní škola
🚘 5 111 m (8 min)
Mateřská školaVětvička
🚘 3 830 m (6 min)
Sportoviště
🚘 4 876 m (8 min)
Hřiště
🚶 719 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.