Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 145 m² bez realitkyLíšnice - Líšnice, Pardubický kraj

Líšnice - Líšnice, Pardubický krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej chalupy (rodinný dům dle KN), v obci Líšnice, okres Ústí nad Orlicí.

Pokud sháníte chalupu s rovinatým pozemkem v podhůří Orlických hor s dobrou dostupností lyžařských středisek, Pastvinské přehrady a vhodnou pro pěší a cyklo turistiku v klidné části obce, pak právě pro vás je tato nemovitost určená.

Zděná chalupa s garáží v klidné části obce o celkové zastavěné ploše 145 m2 se nachází na oploceném pozemku o výměře 524 m2. Chalupa je kolaudována jako rodinný dům a je po částečné rekonstrukci, tj.část chalupy ihned obytná v rozsahu obytné světnice/apartmánu s koupelnou. Zbývající část objektu je určena k rekonstrukci dle zpracované architektonické studie - tj. rekreační objekt 220 m2 užitné plochy, max. 16 lůžek v sedmi pokojích.

Stávající stav - vstupuje se do chodby ze které je přístup do obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem a dále do ložnice. Dále je z chodby možno vstoupit do koupelny se sprchovým koutem, WC a umývadlem, a také do části chalupy určené k přestavbě a na schodiště do podkroví. Z chodby se vystupuje i na zahradu za chalupou. Součástí chalupy je i zděná garáž. Do chalupy je zavedena elektřina 230/400 V, voda z obecního vodovodu. Splašky jsou odváděny do stávající jímky, v obci je připravována dostavba kanalizace do této části obce. Vytápění chalupy je elektrickými akumulačními kamny, popř. elektrickými přímotopy.

Přístup do chalupy je z obecní komunikace, parkovat je možno přímo na pozemku.

V obci se nachází základní občanská vybavenost, tj. obecní úřad, škola, školka, smíšený obchod s potravinami a drobným zbožím vč. drogerie, pošta a pohostinství, popř. úplná občanská vybavenost se nachází v blízkých městech Žamberk či Letohrad. V obci je zavedeno pravidelné autobusové spojení do Žamberka, vč. přímého spojení do Prahy se zastávkou přímo v obci, popř. je možno využít vlakové nádraží v Žamberku či Letohradu.

Pro sportovní vyžití jsou přímo v obci tenisové kurty, okolí je vhodné pro pěší turistiku i cykloturistiku (chalupa je přímo na cyklostezce 4073, Orlická magistrála, dále se ve vzdálenějším okolí nachází lyžařská střediska Říčky, České Petrovice, popř. Čenkovice s dojezdovou vzdáleností cca 20 km a dojezdovým časem max. půl hodiny. V létě je možnost koupaní přímo v obci v řece Divoká Orlice nebo na přehradě Pastviny, vzdálené 4 km, autem cca 15 minut či na koupališti v Žamberku.

Cena k jednání.

Libor 602 27 66 45

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716760
DispoziceOstatní
Dostupné od30. 7. 2022
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha145
VybavenoČástečně
Plocha pozemku524
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLíšnice, stř. ZD
🚶 453 m (5 min)
PoštaLíšnice
🚘 959 m (2 min)
ObchodKonzum
🚘 1 157 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 421 m (6 min)
RestauraceBabeta
🚘 3 755 m (6 min)
LékárnaNa Poliklinice
🚘 5 334 m (8 min)
ŠkolaGymnázium
🚘 5 168 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Taušlova
🚘 8 111 m (13 min)
SportovištěTOSK Žamberk
🚘 3 931 m (6 min)
Hřiště
🚘 3 729 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.