Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 37 m² bez realitkyRoháčova, Praha - Žižkov

Roháčova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 3 m²
Cena5 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 113 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 1+1 o výměře 37,4m² ve 2. patře (3. NP), který prošel kompletní vkusnou rekonstrukcí a na první pohled na Vás zapůsobí velmi elegantně a prostorně i díky vysokým stropům. Okno je orientováno na jih, díky čemuž je slunný.

Dispozice je malá chodbička spojená s kuchyní, obývací pokoj a koupelna se sprchovým koutem. Vytápění bytu je elektrickým kotlem. Teplá užitková voda je zajištěna elektrickým bojlerem (výměna před 1 rokem).

Byt se nachází v secesním domě bez výtahu, který stojí v jednosměrné ulici a nedávno prošel kompletní rekonstrukcí, včetně sklepních prostor. K bytu náleží sklepní kóje o rozloze 2,5m². Za domem je krásně udržovaný vnitroblok. Parkování možné v modré zóně kolem domu, případně lze nechat přenechat pronajaté garážové stání v docházkové vzdálenosti 5 minut pěšky/300 m.

Budova se nachází v žádané lokalitě v blízkosti vstupu do parku na vrchu Vítkov, kde jsou pěší a cyklistické stezky a také kousek od parku Parukářka. V blízké lokalitě bytu je kompletní infrastruktura s veškerými službami a snadnou dostupností MHD (autobusové zastávky Tachovské náměstí, Rokycanova, tramvajová zastávka Lipanská a v blízkosti metra Flora, Florenc, Křižíkova díky spojovacímu tunelu do Karlína, který je kousek od domu). V okolí se nachází mateřská a základní škola, gymnázium, kavárny, supermarkety, pošta, krytý bazén i např. Žižkovské divadlo J. Cimrmana.

Sale of a apartment with an area of ​​37.4 m² and disposition of 1+1 on the 2nd floor, which has completely reconstructed and impress you by it´s elegance and spaciousnes, thanks to the high ceilings. The window is oriented to the south, which makes apartment sunny.

The layout is a small hallaway connected to the modern kitchen, a living room and a bathroom with a shower. The apartment is heated by an electric heater. Hot water is provided by an electric boiler (replaced 1 year ago).

The apartment is located in an art nouveau building without an elevator, which is located in a one-way street and has recently been completely renovated, including the basement. The apartment includes a 2.5m² basement cubicle. There is a nicely maintained courtyard behind the house. Parking is possible in the blue zone around the house, or you can rent garage space within walking distance of 5 minutes on foot/300 m.

The building is located in a desirable location near the entrance to the park on Vítkov hill, where there are walking and cycling trails and also a short distance from the Parukářka park. In the vicinity of the apartment, there is a complete infrastructure with all services and easy access to public transport (bus stops Tachovské náměstí, Rokycanova, tram stop Lipanská and near the subway Flora, Florenc, Křižíkova thanks to the connecting tunnel to Karlín, which is close to the house). In the vicinity there is a kindergarten and primary school, gymnasium, cafes, supermarkets, post office, indoor swimming pool and, for example, the Žižkov Theater of J. Cimrman.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716879
Dispozice1+1
Dostupné od1. 1. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
RizikaPrověřit »
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 3 m²
Garáž
MHD 1 minuta pěšky
Parkování
Předzahrádka 1 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDProkopovo náměstí
🚶 101 m (1 min)
PoštaPraha 32
🚶 232 m (3 min)
ObchodAsia obchod
🚶 147 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 464 m (6 min)
RestauraceGuston
🚶 65 m (1 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 298 m (4 min)
ŠkolaZŠ Cimburkova
🚶 301 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Jeseniova
🚶 330 m (4 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 303 m (4 min)
Hřiště
🚶 310 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.