Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyChládkova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Chládkova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč
+ Poplatky za energie3 400 Kč
+ Vratná kauce12 500 Kč


Pronajmu velký plně zařízený fakticky 1+1 ve zvýšeném přízemí v klidné ulici v Žabovřeskách. V docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost (supermarkety, obchody, restaurace, banky, kadeřnická a kosmetická studia, optik, pošta, poliklinika, kino), do 15 minut pěšky Právnická fakulta MU, FAST VUT, Fakulta informatiky MU, Přírodovědecká fakulta MU a Univerzita obrany, v docházkové vzdálenosti (cca 25 minut) také Veterinární a farmaceutická univerzita a Filosofická fakulta MU. 100-200 m od domu zastávky dvou linek tramvají, dvou linek trolejbusů, jedné autobusové linky a dvou linek nočních autobusů, cesta MHD do/z centra města přes den 7-8 minut (Česká) nebo cca 15 minut (Hlavní nádraží), v noci 7 minut Česká a necelých 10 minut Hlavní nádraží.

Velmi blízko je také několik parků, hřišť a sportovišť, sportovní areál "Rosnička" je cca 20 minut pěšky, hvězdárna a planetárium je cca 20 minut pěšky do kopce (nebo 2 zastávky autobusem a pak cca 5 minut pěšky). Blízko jsou i dvě koupaliště - Dobrák cca 15 minut pěšky a Kraví hora 2 zastávky autobusem a pak cca 10 minut pěšky (nebo cca 25 minut do kopce pěšky). Přímé a rychlé tramvajové spojení je i k zoologické zahradě a na brněnskou přehradu, botanická zahrada pouze 15 minut pěšky nebo 2 zastávky tramvají.

Okna od pokoje i kuchyně jsou situovaná do zahrady, kde je možné v létě také sušit prádlo. V bytě je poměrně velká čtvercová hala, ze které je samostatný přístup do každé místnosti: kuchyně, pokoje, koupelna a WC (WC je samostatné, není součástí koupelny). V kuchyni je lednice, plynový sporák s pečicí troubou, mikrovlnná trouba, toustovač, rychlovarná konvice a veškeré kuchyňské vybavení (hrnce, kastroly, pánve, struhadla, cedníky, prkýnka, talíře, sklenice, hrnečky, příbory, nože, vařečky atd.). V koupelně je velké umyvadlo, vana, automatická pračka a koš na špinavé prádlo, je zde také umístěný kombinovaný plynový kotel (určený jak pro vytápění bytu, tak i pro ohřev teplé vody v koupelně - v kuchyni je pak elektrický průtokový ohřívač), ke kotli patří přenosný termostat - je tedy možno regulovat si teplotu v místnostech dle vlastní chuti. K použití dále sušák na prádlo, žehlicí prkno a žehlička.

V bytě je druhý téměř nepoužívaný pokoj (opět se zcela samostatným vstupem z haly) - majitelka dojíždí na pár dní (obvykle na víkend) cca 1x za 3 týdny na návštěvu rodiny. Ve stejném domě o patro výše bydlí její rodiče, na které je v případě nouze (jako např. zabouchnuté klíče apod.) možno se obrátit o pomoc.

Byt je svou dispozicí i lokací velmi vhodný zejména pro pracující studenty, doktorandy či čerstvé absolventy - jak jednotlivce, tak i studentský/doktorandský/postdoc pár.

V bytě je veškeré vybavení, nelze si tedy dovézt žádný vlastní nábytek s výjimkou maličkostí typu květinový stolek.

Vychovaný a čistotný domácí mazlíček je po dohodě možný.

A large fully equipped 1+1 situated in the first floor, quiet street in Brno-Žabovřesky. Windows of both the room and the kitchen are situated into the garden - in summer the garden can be used for drying clothes. Public transport stops (2 tram lines, 2 trolleybus lines and 2 night bus lines) approx. 100-200 m from the house - reaching the centre of the city with using public transport is very quick, it is only about 7 minuts to Česká and aprox. 15 minuts to the main railway station (with night buses it is only about 10 minuts). Supermarkets, other shops, hairdressers, restaurants, banks, the cinema, the policlinic and the post office are very near (maximum 10 minuts by walk). The Faculty of Law, the Faculty of Public Engineering, the Faculty of Natural Science, the Faculty of Informatics and the University of Defence are about 10 or 15 minuts by walk, there are also the University of the Veterinary Medicine and the Faculty of Arts quit near (about 25 minuts by walk).

There are several parks and sport grounds in the surrounding area too, even two aquaparks can be reached very simply and even by walk - "Dobrák" and "Kraví Hora". The observatory and the botanical garden are approx. 20 minuts by walk, there is also a direct (and very quick) tram connection to the zoo park and "the Brno lake".

The apartment has a relatively large square hall from which there is a separate access to each room including the kitchen, bathroom and toilet (the toilet is separate, not a part of the bathroom). The room is equiped with a bed, a wardrobe, many shelves for clothes, a working desk with a chair and a smaler table with two armchairs. There is an internet modem in the room. The kitchen has a fridge, a gas stove with oven, a microwave, a toaster, a kettle and all kitchen equipment (pots, saucepans, pans, graters, colanders, cutting boards, plates, glasses, mugs, cutlery, knives, wooden spoons etc.). In the bathroom, there is a quite large sink, a bathtub, an automatic washing machine and a basket for dirty laundry, there is also a combined gas boiler (intended both for heating the apartment and for heating hot water in the bathroom - there is an electric flow heater in the kitchen), a portable thermostat includes to the boiler - therefore it is possible to regulate the temperature in the flat according to your own taste. A clothes dryer and an ironing board with an iron are also available for use.

The accomodation is very suitable especially for a studying single person or a couple (master or PhD. degree) or for a fresh postdoc.

The second room in the flat is locked and the owner comes there once a month mainly for a week-end - to visit her parents. They stay at the same house and in case of need (for example keys locked in the flat) it is possible to ask them for help.

There is no space for bringing your own furniture, only the bed may be replaced with your own if you wish.

The possibility of pets is a matter of discussion.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716903
Dispozice1+1
Dostupné od1. 6. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOstatní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Předzahrádka 30 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDSpojovací
🚶 106 m (1 min)
PoštaBrno 16
🚶 481 m (6 min)
ObchodPečivárna
🚶 145 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 145 m (2 min)
RestauraceU Primů
🚶 141 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 451 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Jana Babáka
🚶 668 m (8 min)
Mateřská školaMŠ nám. Svornosti
🚶 394 m (5 min)
SportovištěTJ Moravan Brno
🚶 588 m (7 min)
Hřiště
🚶 192 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.