Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyKe Staré cestě, Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský kraj

Ke Staré cestě, Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Parkování
Cena12 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 012 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám novostavbu vkusného, moderního, nízkoenergetického rodinného domu v krásném prostředí na dosah Prahy s jedinečným výhledem do přírody a velkým pozemkem. Jedná se o stavbu těsně před dokončením. Vše je provedeno v souladu s územním rozhodnutím a povolením ke stavbě. Objekt je prakticky připravený k užívání, je připojenný k sítím (elektřina, voda, kanalizace), funkční vytápění (teplovodní podlahové topení, elektrokotel, příprava na TČ), hotové nadstandardní povrchy, dvě koupelny, 6m kuchyňská linka atd. Vše je nové, neopotřebované.

K formálnímu dokončení stavby a kolaudaci mnoho nechybí, ale už nemám čas se tomu věnovat. Důvodem prodeje je změna zaměstnání a nevyhovující lokalita z hlediska dojíždění.

Nabízím i očekávám solidní jednání. Nemám problém s nezávislým odborníkem, který pro vás stavbu posoudí. Komunikuji pouze pouze přímým zájemcem. Realitní makléři, zprostředkovatelé, poradci a vám podobní - nezkoušejte to.

Nemovitost není zatížena žádnými dluhy ani břemeny a jsem jediný majitel.

Upozornění - uvedená lokalita je pouze přibližná. Přesnou lokalitu ani fotografie neuvádím z důvodu ochrany soukromí. Konkrétním zájemcům zašlu po dohodě podrobné údaje, fotografie a podklady.

I am selling a newly built modern, low-energy family house in a beautiful environment within easy reach of Prague with a unique view of the countryside and a large plot. It is a building just before completion. Everything is done in accordance with the planning permission and building permit. The property is practically ready for use, it is connected to the networks (electricity, water, sewerage), functional heating (hot water underfloor heating, electric boiler, preparation for heat pump), finished superior surfaces, two bathrooms, 6m kitchen, etc. Everything is new, unworn.

There is not much left to formally complete the building and get it approved, but I don't have time to devote to it. The reason for the sale is a change of job and inconvenient location in terms of commuting.

I offer and expect solid negotiations. I have no problem with an independent professional assessing the property for you. I am only communicating to direct interested parties.

The property is not encumbered by any debts or encumbrances and I am the sole owner.

Please note - the location is only approximate. I do not provide the exact location or photos for privacy reasons. I will send details, photos and supporting documents to specific interested parties upon agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu717532
Dispozice4+kk
Dostupné od7. 5. 2022
StavVe výstavbě
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha150
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 000
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníElektrické
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHusinec, Řež, sídliště
🚶 530 m (6 min)
PoštaŘež
🚘 1 619 m (3 min)
ObchodMůjobchod - Potraviny Hana Nguyen
🚶 421 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 31 003 m (32 min)
Restaurace
🚶 822 m (10 min)
LékárnaLékárna
🚘 28 480 m (28 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Libčice nad Vltavou
🚘 28 899 m (29 min)
Mateřská škola
🚶 60 m (1 min)
SportovištěSokolovna Libčice nad Vltavou
🚘 28 390 m (28 min)
Hřiště
🚶 545 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.