Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyBěchorská, Praha - Horní Počernice

Běchorská, Praha - Horní PočerniceMHD 3 minuty pěšky • Výtah • Parkování
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


!LETNÍ CENA! Rád bych touto cestou nabídl ke koupi na jih orientovanou slunnou bytovou jednotku o dispozici 1+kk a výměře 35 m² v soukromém vlastnictví. Byt se nachází v 6. NP zrekonstruovaného sedmipodlažního panelového domu s výtahem, který je situován v zástavbě rodinných domů klidné pražské části Horní Počernice. Na svou relativně malou velikost je byt rozložen s důrazem na maximální využitelnost celé své plochy, což jistě ocení každý, kdo potřebuje kompaktní dostupné bydlení, avšak ne na úkor prostoru. Z bezpečnostních důvodů je byt osazen novými bezpečnostními a protipožárními vchodovými dveřmi, kterými se dostanete do předsíně nabízející dostatečný prostor pro Vaše oblečení či obuv, obzvlášť v případě instalace vestavěné skříně. Z předsíně se rovněž oddělenými vchody dostanete na WC a do koupelny, které jsou opět dostatečné prostorné, avšak spojením těchto dvou místností by došlo k úplně maximalizaci využitelného prostoru. Hlavní místnost o výměře necelých 21 m² je v současné chvíli rozdělena příčkou na dvě průchozí místnosti, což může ale nemusí vyhovovat každému. Pro ty, kdo má rád vzdušnější prostory, je možné místnosti spojit v jednu a oddělit je pouze opticky, např. knihovnou či další vestavěnou skříní. Obě části místnosti jsou zároveň značně prosvětlené dvojící oken v každé nich. V neposlední řadě se v bytě nachází kuchyňský kout, kam se vejde plnohodnotná rohová kuchyňský linka včetně všech spotřebičů.
Budova samotná byla postavena v 80. letech 20. století a mezi lety 2010-2015 prošla rozsáhlou rekonstrukcí včetně stavby výtahu. K bytu zároveň náleží i sklepní kóje a možnost využívat společnou zahradu za domem a parkovat lze bezplatně přímo před domem. Tato lokalita se vyznačuje dobrou občanskou vybaveností a dopravní dostupností, a to jak MHD, tak autem. 4 min pěšky se nachází zastávka autobusu, do 10 min dorazíte na vlakové nádraží, 2 km od domu stanice metra Černý Most a pešky si případně můžete dojít i nakoupit (Albert + Penny do 5 min chůze). Autem dorazíte za 5 min do OC Černý Most, kde naleznete nejen velké množství obchodů, ale i multikino. V případě, že máte zájem o prohlídku či více informací, mě neváhejte kontaktovat. RK nepsat ani nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718320
Dispozice1+kk
Dostupné od13. 6. 2022
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha35
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVojická
🚶 258 m (3 min)
PoštaPraha 913
🚶 729 m (9 min)
ObchodPenny market
🚶 308 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 421 m (2 min)
RestauraceU Lípy
🚶 435 m (5 min)
LékárnaLékárna Černý Most
🚘 3 129 m (5 min)
ŠkolaSOŠ pro administrativu EU
🚶 634 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola IQ School
🚘 1 826 m (3 min)
SportovištěPraga Arena
🚘 910 m (3 min)
Hřiště
🚶 238 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.