Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 121 m² bez realitkyHlavní, Bašť - Bašť, Středočeský kraj

Hlavní, Bašť - Bašť, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena15 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 63 614 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


O ceně je možné jednat.

Jako přímí majitelé si dovolujeme nabídnout k prodeji novostavbu rodinného domu 5+kk o výměře 121m2. K domu náleží zahrada, pergola, zděná garáž s krytým parkovacím stáním, zděný plot s automatickými posuvnými branami a zahradním domkem.

Nemovitost se nachází v centru obce Bašť v původní zástavbě s veškerou občanskou vybaveností v těsné blízkosti Prahy. Je ve velmi dobrém a udržovaném stavu bez potřeby nutných oprav či rekonstrukcí. Díky PENB „A“ se měsíční náklady na energie pohybují cca 4.000Kč.

Dům se sestává ze dvou pater. V přízemí se nachází chodba, šatna, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Obývací pokoj s krbovými kamny (Romotop) s přímým vstupem na terasu a kuchyň s vestavnými spotřebiči Electrolux. Dále pak ložnice s vestavnou skříní a vlastním vstupem na terasu. Pod schody se nachází praktická komora.

Ve druhém patře se nachází dva samostatné pokoje a pracovna, ze které lze vstoupit na horní terasu. Dále pak koupelna s vanou, dvěma umyvadly a toaletou.

Ve všech místnostech je rozvedeno teplovodní podlahové vytápění, v obou koupelnách je pak žebřík s termostatickou hlavicí. Okna jsou plastová, mají izolační trojsklo a sítě proti hmyzu. Dům má venkovní fasádní žaluzie (Sun System) s elektrickým pohonem (Somfy). Součástí výbavy domu je rovněž úpravna vody (Watex), zabezpečovací zařízení (Jablotron). U vchodových dveří je pak LCD videofon.

K domu náleží udržovaná zahrada situovaná na jižní stranu s dětským hřištěm a okrasným plotem z dřevin. Disponuje rozvody pro instalaci venkovního osvětlení a kamer. Součástí zahrady je rovněž zkolaudovaná vrtaná studna s čerpadlem (Grundfos), s přípravou na závlahový systém a přípojkou k domu. Celý pozemek je oplocený, směrem do ulice pak zděný betonovými tvarovkami (Best) včetně dvou elektrických samonosných vjezdových bran a vchodové branky. Na pozemku se nachází zahradní domek a přístřešek na dřevo.

Součástí domu je rovněž zděná garáž o výměře 24 m2, která je vybavena sekčními vraty (Hӧrmann) na dálkové ovládání. Na garáž pak přímo navazuje kryté parkovací stání s vlastní vjezdovou branou.

Uvedená cena je k jednání.

Pro prohlídky kontaktujte:

Lucie Sýkorová 720040820, Jaroslav Sýkora 777016862.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718472
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 6. 2022
StavVelmi dobrý
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha121
VybavenoČástečně
Plocha pozemku700
Podlaží1
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBašť, Baštěk
🚶 346 m (4 min)
PoštaLíbeznice
🚘 2 363 m (3 min)
ObchodU hřiště
🚶 63 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 6 622 m (8 min)
RestauraceLa Pastorella
🚶 373 m (4 min)
Lékárna
🚘 2 656 m (4 min)
Škola
🚘 2 968 m (4 min)
Mateřská školaMateřská školka, třída Sluníček
🚶 399 m (5 min)
Sportoviště
🚘 6 093 m (7 min)
Hřiště
🚶 423 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.