Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyČistovická, Praha - Řepy

Čistovická, Praha - ŘepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Slunný zařízený byt s privátní zahrádkou (118 m2) v moderním rezidenčním komplexu s ostrahou a dětským hřištěm v klidové části Prahy 6, pár kroků od nejbližší autobusové zastávky, 15 minut jízdy do centra. Obývací pokoj s přímým vstupem na terasu a zahradu, plně vybavený kuchyňský kout, 1 ložnice, koupelna s vanou. Plovoucí podlahy, alarm, příprava pro kabelovou TV a internet, pračka, myčka, vlastní plynové topení, sklep. Zálohy na služby cca 3.000 Kč/měsíc. Nájemné je CZK 13 000 měsíčně.

Sunny furnished apartment with a small private garden (118 m2) in a modern residential complex with security and children's playground, situated in quiet Prague 6 neighborhood, steps from the nearest bus stop, 15 min. by car to the center. It has living room with direct access to the garden with patio, fully fitted open kitchen, one bedroom, and bathroom with bathtub. Cellar, built-in wardrobe in the entry hall, dishwasher, washer, alarm, laminated parquet floors, prepared for cable TV and Internet connections installation, independent gas heating. Prepayment for services approx. CZK 3.000/mo. Underground parking at CZK 1.000/mo. The monthly rent is CZK 13 000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu72042
Dispozice2+kk
Podlaží1
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.