Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 203 m² bez realitkyK Rybníku, Bašť - Bašť, Středočeský kraj

K Rybníku, Bašť - Bašť, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Parkování • Garáž
Cena13 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 58 059 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nově zrekonstruovaný rodinný dům o užitné ploše 203 m² se zahradou 932 m², garážovým stáním pro dvě auta a zahradním domkem 21 m² v klidné části původní zástavby obce Bašť.

Dům je rozdělen ve dvou nadzemních podlažích a celkem disponuje 4 plnohodnotnými pokoji, obývacím pokojem s kuchyní, prostornou předsíní s pracovnou / šatnou a technickou místností. V každém patře je koupelna a WC.

Dům se nachází na rovinatém pozemku s krásnou zahradou plnou vzrostlých (i ovocných) stromů. V rámci zahrady je i praktický zahradní domek rozdělený na dvě místnosti a půdu a sklípek využitelný třeba jako vinárna. Při větším zásahu je zahradní domek možné předělat v obytný prostor. Součástí rodinného domu je i samostatná prostorná garáž, která pojme až 2 auta (za sebou). Další parkovací stání je možné využít na pozemku vedle garáže nebo v ulici.

Dům je aktuálně po celkové komplexní rekonstrukci a je nově zateplen. Vytápění a teplá voda je zajištěno plynovým kotlem a je vytvořena příprava na připojení k tepelnému čerpadlu. Dům disponuje vlastní studnou, zároveň je ale připojen na veřejný vodovod i kanalizaci. Před domem je zabudována nová nádrž na dešťovou vodu s čerpadlem pro zalévaní.

Dům se prodává bez kuchyňské linky, kterou si tak budoucí majitel může vybrat a zařídit dle individuálních potřeb. Koupelny disponují již WC, sprchovým koutem a vanou. Umyvadla a baterie mohou být dodána po domluvě.

V obci je široká občanská vybavenost. Nachází se zde školky, restaurace i potraviny. V 1 km vzdálených Líbeznicích najdete základní školu, supermarket a další občanskou vybavenost. Do Prahy se dostanete do 15 min při mírném nebo běžném provozu. Ve špičkách do 25 min.

Okolí domu je velmi klidné - dům se nachází v boční ulici a je součástí zajímavého dvojdomu, který je opticky oddělen. 100 m od domu je krásný rybník, který je využíván i ke koupání.

Pro více informací mě, prosím, kontaktujte.

Newly renovated family house with a usable area of 203 m² with garden of 932 m², garage parking 54 m² for two cars and garden house of 21 m² in a quiet part of the original development of the village of Bašt', located near Prague.

The house is divided into two floors and has 4 full-size bedrooms, living room with a kitchen, spacious hallway with a study/dressing room, and utility room. On each floor, there is a bathroom and toilet.

The house is on a level plot with a beautiful garden full of mature (and fruit) trees. On the garden, there is also a practical garden house divided into two rooms and an attic, and a cellar usable for example as a wine cellar. The garden house could be rebuilder with some intervention into a living space. The house also includes a separate spacious garage that can fit up to 2 cars (in a row). The land next to the garage can be used as additional parking space or it is possible to park in the street.

The house is after a total comprehensive reconstruction and is newly insulated, with new plastic windows, new water, sewer, gas, and electricity. Preparation for security is made. Heating and hot water are provided by a gas boiler and there is also a preparation for connection to a heat pump. The house has its own well but is also connected to the public water supply and sewerage. In front of the house, there is a new rainwater tank with a pump for watering.

The house is being old without a kitchen, which the future owner can choose and arrange according to his/her individual needs. The bathrooms are already equipped with a toilet, a shower, and a bathtub. Sinks and faucets can be supplied by arrangement.

The village has a wide range of amenities. There are kindergardens, restaurants and groceries. In Líbeznice, 1 km far away, you can find a primary school, a supermarket, and other civic amenities. You can get to Prague in 15 minutes (in moderate or regular traffic). In rush hours within 25 min.

The surrounding area is very quiet - the house is located in a side street and is part of an interesting semi-detached house, which is visually separated. 100 m from the house is a beautiful pond which is also used for swimming.

For more information please contact me.

Sale by the direct owner without representation of real estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu723130
Dispozice5+kk
Dostupné od21. 6. 2022
PENBD - Méně úsporná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha203
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku932
StáříDo 10 let

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBašť, Baštěk
🚶 298 m (4 min)
PoštaLíbeznice
🚘 2 647 m (4 min)
Obchod
🚶 159 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 6 561 m (8 min)
RestauraceVila
🚶 240 m (3 min)
Lékárna
🚘 2 940 m (5 min)
Škola
🚘 3 252 m (5 min)
Mateřská školaMateřská školka, třída Sluníček
🚶 683 m (8 min)
Sportoviště
🚘 6 032 m (7 min)
Hřiště
🚶 263 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.