Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 250 m² bez realitkyNad Potůčkem, Šimonovice - Minkovice, Liberecký kraj

Rezervováno
Nad Potůčkem, Šimonovice - Minkovice, Liberecký krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena14 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 60 646 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dvoupodlažní rodinný dům v klidné rezidenční lokalitě se skvělou dostupností do centra Liberce nabízí rodinné zázemí, soukromí, velkou zahradu, dvojgaráž a prostornou terasu s přímým výhledem na Ještěd.

Nemovitost dokončena a zkolaudována v roce 2010, užitná plocha včetně garáže a teras činí 250 m2. Dům je navržen ve vyšších standardech zařízení a použitých materiálů s důrazem na funkčnost a praktičnost.

Pojďme se spolu projít po domě.

Hlavními dveřmi přicházíme do zádveří, které navazuje na halu se vstupem do technické místnosti a chodby, ze které pokračujeme do spodní koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Kvalitní sanita od Groe, Geberit, dveře a zárubně od Sapeli. Pokračujeme do kompletně vybavené kuchyně s jídelnou a do prostorného obývacího pokoje s designovým krbem a vstupem na zastřešenou terasu s výhledem na zahradu. Dům má velkou garáž pro 2 auta a velkým úložným prostorem. Do garáže se dostaneme suchou nohou ze zádveří nebo ze zahrady. Další dvě parkovací místa jsou za plotem, před garáží.

Do patra vejdeme po schodišti z jasanu. V horním patře jsou 3 ložnice, komora a horní koupelna se sprchovým koutem, toaletou, dvojitým umyvadlem a velkou rohovou vanou. Z horní ložnice (pracovny) je vstup na horní terasu o velikosti necelých 60 m2. Ve fotografiích najdete projekt od architekta, který navrhuje na terasu umístit vířivku, osadit rostliny a realizovat sezení. S výhledem na Ještěd zažít krásné večery, grilování s přáteli při západu slunce nad ještědským hřebenem. Z chodby je výstup stropem na prostornou, pochozí půdu s velkým úložným prostorem.

Pojďme nyní na zahradu.

Na zahradě s kvalitním trávníkem najdeme švestky, jabloně, keře borůvek a ostružin. V rohové části zahrady je skleník a dva záhony s možností pěstování vlastní zeleniny. Zahrada je obklopena vysokou zelení a vytváří příjemné soukromí. Pozemek končí potokem a místem pro opékání na ohni nebo nabízí odpočinek ve stínu, v houpací síti při poslouchání potůčku.

Konstrukce domu systémem Porotherm s venkovním zateplením. Podlahové vytápění a TUV zajišťuje kondenzační plynový kotel. Dům má přípravu pro centrální vysavač, který má tichý a bezúdržbový provoz, ideální pro lidi s alergiemi. Dům zabezpečen zařízením Jablotron. V domě jsou rozvody internetu pomocí zásuvek, TV ve všech hlavních místnostech, kabelový rozvod pro alarmová čidla. Uvádíme třídu energetické náročnosti domu G, z důvodu nevypracování en. štítku.

Umístění domu je v příjemné rezidenční čtvrtí s možností výletů do okolí. Minimální provoz, pouze majiteli přilehlých domů. Lokalita zajišťuje rychlé napojení (1.5 km) na rychlostní komunikaci na Prahu a centra Liberce. Spojení do centra Liberce autobusovou zastávkou (350 m), dětské hřiště (290 m), hospůdku s venkovním sezením (280 m), sportovní hřiště (350 m), Ski areál Javorník (3.5 km), mateřskou školku (800 m).

Přímý prodej od majitele, bez provize RK!

Pro prohlídku domu mě prosím kontaktujte od po-ne, mezi 08-19h.

Telefon: 777 777 019

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu723495
DispoziceOstatní
Dostupné od24. 6. 2022
StavVelmi dobrý
RizikaPrověřit »
Užitná plocha250
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 353
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Parkování
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMinkovice statek
🚶 485 m (6 min)
PoštaDlouhý Most
🚘 2 329 m (5 min)
ObchodVečerka
🚘 1 843 m (5 min)
BankaČeská spořitelna, OC Nisa Liberec
🚘 4 678 m (7 min)
Restaurace
🚘 2 050 m (5 min)
LékárnaLékárna NISA
🚘 4 738 m (7 min)
ŠkolaZákladní a mateřská škola
🚘 2 233 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Dětská
🚘 3 431 m (8 min)
SportovištěSokolovna TJ Slovan Vesec
🚘 3 039 m (6 min)
Hřiště
🚘 2 994 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.